de ce nu puteți sta pe masă

Timp de mai multe secole în viețile noastre, semnele vechi și superstițiile au devenit mai puternice și mai puternice. Mulți dintre aceștia sunt deja stabili în mod obișnuit în obiceiurile noastre și de multe ori nici nu putem explica de ce o facem oricum. Una dintre convingerile obișnuite spune că nu poți să stai pe masă și de ce, majoritatea oamenilor nu mă gândesc nici măcar că totul este acceptat.

Vom încerca să aflăm dacă este posibil să stați pe masă și, pentru aceasta, luăm în considerare câteva versiuni care explică această interdicție.

De ce nu poți să stai pe masă?

Una dintre ipotezele de pe masă este cea mai gravă energie. Acest lucru se explică prin faptul că în spatele acestei bucăți de mobilier se discută problemele familiei, se rezolvă toate cele mai neplăcute întrebări și dacă o persoană se așează pe o masă, ia toate lichidele negative acumulate.

Într-o altă notă, așezarea pe masă înseamnă înfurierea lui Dumnezeu. Ei spun că această piesă de mobilier este o "mână a lui Dumnezeu", care ne dă mâncare. Nu este zadarnic în multe familii că este obișnuit să citești o rugăciune înainte de masă și să mulțumim Celui Atotputernic că nu ne-a lăsat foame. Și de la acea persoană care și-a arătat lipsa de respect față de Dumnezeu, masa va fi goală, adică situația financiară se va înrăutăți.

De asemenea, mulți cred că acest obicei poate duce la boli foarte grave sau la moarte.

Majoritatea oamenilor cred că dacă stați pe masă, vă puteți face o singurătate lungă, o dragoste neîncetată sau o căsătorie nefericită sau nu vă puteți întâlni niciodată pe sufletul vostru.

Ei bine, ultimul, nu poți să stai pe masă, nu numai pentru că este un semn proastă, ci și pentru că, conform regulilor etichetei, e doar urât și indecent. La masă, este obișnuit să mănânci, dar să nu stai pe ea, așa că o persoană care are un astfel de obicei prost va deveni în mod necesar un ignoram.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + = 13