de ce nu puteți privi din fereastră noaptea

Probabil, mulți au auzit că noaptea nu ar trebui să privești fereastra, se presupune că e un semn de rău. Superstițios sunteți o persoană sau nu, dar, probabil, oricine va fi interesat să știe de ce este imposibil să faceți acest lucru, ceea ce este atât de teribil se poate întâmpla.

De ce nu te poți uita din fereastră noaptea?

Chiar și în Rusia, oamenii sunt foarte serioase cu privire la faptul că, pe timp de noapte nu se pot uita în fereastra, părinții strict interzis să facă acest lucru pentru copiii lor. Se credea că, în acest moment al zilei, în apropierea casei se va tot răul care vrea să intre, iar geamul este un fel de trecere și, în cazul în care o persoană se uită pe fereastră pe timp de noapte, așa că permite spiritele rele să meargă la el acasă. Nu este necesar, poate, să vorbim despre ce s-ar putea întâmpla dacă aceste creaturi rele vor fi în măsură să intre în casă, au fost răniți și proprietatea (necesare în apropierea ceva în viitor se va rupe, pradă), și persoanei (pentru toți chiriașii încep o problemă de sănătate , va exista o scădere completă a puterii, apatie, duhuri rele "suge" toate forțele de viață de la o persoană).

Dacă fereastra pe care doriți să urmăriți tot timpul, atunci acesta este un semn că spiritele rele și duhurile rele te sună, cerând let în casă și nu atât de ușor să cadă în spatele, astfel încât este recomandabil în viitorul apropiat să meargă la biserică și să ia comuniune.

priviți fereastra la ziua de naștere a semnelor

De asemenea, nu trebuie să privim fereastra la lună plină, pentru că lumina care vine de la lună are toată energia și forțele vitale ale unei persoane și dimineața se va simți complet "spartă".

Cu toate acestea, nu întotdeauna astfel de semne au o valoare rea, de exemplu, dacă te uiți la fereastra de ziua ta, acest lucru poate însemna noroc. Văzut în vacanță în afara omul este în stare bună de sănătate, o femeie tânără - o nouă dragoste pasionala, dar dacă vedeți un câine care în curând se va întâlni un om care va fi un prieten credincios pentru tine.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

53 + = 54