de ce nu trezesc somnambuli

Ce este periculos pentru boala somnambulismului, cum să te comporți cu oamenii care suferă de somnambulism - vei învăța din acest articol. Vom încerca să oferim răspunsuri exhaustive la numeroase întrebări și să vă spunem de ce este imposibil să treziți nebunii.

Sleepwalker într-un vis

În mod surprinzător, faptul că somnambulismul este destul de comun și potrivit statisticilor, această boală afectează 2% din populația întregii planete. Sleepwalking-ul este plimbarea periodică a unei persoane, fiind într-un vis. Sleepwalking-ul este o trezire incompletă a unei persoane din somn profund. În această stare, corpul este într-o jumătate de treaz. Apropo, somnambulismul afectează cel mai adesea copiii.

Cum de a determina că o persoană este jumătate adormită? Ochii unui somnambulist într-un vis sunt deschise, se orientează în spațiu, vede mediul înconjurător, ocolește obiectele, poate chiar să conducă dialoguri, să răspundă la întrebări.

Sleepwalking-ul nu este un semn de nebunie sau tulburare mentală.

Ce se întâmplă dacă trezesti somnambulul?

Există o opinie că nebunii nu pot fi treziți. Se crede că, făcând acest lucru, îi puteți răni psihicul, sau vă poate provoca din greșeală vătămări corporale, simțind un pericol bruște din partea mea.

Dacă sunteți în apropierea unei persoane în momentele de somnambulism, încercați să nu-l treziți, ci să-l dați în pat.

Dacă se află într-un loc periculos, de exemplu, acesta se deplasează de-a lungul marginii acoperișului, atunci nu ar trebui să vă apropiați de el - se poate speriat în afara balansului de frică. Potrivit statisticilor, aproximativ 30% din persoanele care suferă de somnambulism, în timpul acestui stat, pot provoca răni fizice. Ele pot lua inconștient obiecte periculoase, inclusiv tăierea, căderea de pe scări, lovirea și tăierea de sticlă și oglinzi. Dar, de cele mai multe ori, nebunii confundă ferestrele cu ușile și ieșesc în ele. Și, desigur, cele mai multe dintre aceste situații au cele mai îngrozitoare consecințe.

Este foarte important să fiți atent dacă cei dragi suferă de o astfel de boală. Există fapte că nebunii au făcut rău oamenilor din jurul lor și chiar au comis crime. Amintiți-vă că este imposibil să deduceți în mod intenționat o persoană din starea somnambulistă. Dacă vă treziti în mod deliberat pe somnwalker, el poate fi foarte înspăimântat. Acest lucru poate duce la stuttering și provoca traume psihologice.

A trăi cu o persoană care suferă de somnambulism, este important să fii foarte sensibil, atent și prudent. Trebuie să calculați totul cu câțiva pași înainte și să analizați detaliile din jur și lucrurile care pot dăuna unei persoane într-o stare de somnambulism. Depinde de sanatatea ta si de viata unui iubit. Indiferent cât de greu ești, gândește-te la consecințele rele care pot fi imprudente. Acordați-vă atenției că în fiecare zi va trebui să vă pregătiți în special pentru pat.

Seara, goliți camerele din spațiu din lucruri care pot deveni un obstacol în calea mișcării. Curățați scaunele, nu trezesc somnambuli Covoare, fire și alte lucruri, pentru care vă puteți cârpa și cădea. Sticla, baterea și, de asemenea, obiectele de tăiere și înjunghiere ar trebui să se afle în zona de inaccesibilitate.

Aveți grijă de grătarele de pe ferestre. Verificați închiderea ușii frontale și scoaterea cheilor. Există cazuri în care persoanele care suferă de somnambulism părăsesc casa pe distanțe lungi. Cel mai rău lucru este că atunci când oamenii se trezesc, nu-și amintesc nimic.
Dar nu îndoiți bețivul și legați somnambulul de pat, această măsură poate provoca un traumatism psihologic sever atunci când o persoană se trezește.

Cea mai corectă opțiune pentru rezolvarea acestei situații este o consultare cu un bun psiholog care poate oferi sprijinul necesar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

17 − 11 =