Despre ce visam acrisoare?

Într-un vis, o persoană poate face și vedea lucruri complet diferite. În fiecare simbol văzut există o anumită informație, care se poate referi atât la prezent, cât și la viitor. Pentru decodificarea corectă, este important să se ia în considerare nu numai obiectul principal, ci și alte detalii importante ale parcelei.

De ce vis de smântână?

Viziunea de noapte, în care cineva a tratat smântână, înseamnă că în curând vă puteți aștepta să primiți o propunere profitabilă sau o moștenire mare. Pentru a vedea cum o pisică este smântână într-un vis înseamnă că poți conta pe primirea unei invitații la o sărbătoare. Laptele de smantana lichid este un semn de conflicte. Somn, în cazul în care a fost necesar să se toarnă smântână, înseamnă că planurile existente nu au voie să materializeze.

De ce visezi despre smântână proaspătă și brânză de vaci?

A cumpăra produse proaspete din lapte într-un vis înseamnă că visătorul lucrează prea mult și nu dorește să primească ajutor de la alte persoane. Viziunea de noapte, care conține proaspătă smântână și brânză de vaci, este un semn favorabil, indicând o sănătate puternică și bunăstare.

Ce crede o grosime de smantana?

Un astfel de complot înseamnă că în curând puteți conta pe un succes major într-o afacere profitabilă. Visul, în care trebuia să-mi batem smântâna până la gros, indică că în curând va trebui să fac eforturi pentru a-mi asigura familia. Prea grosimea de smantana inseamna aparitia unor probleme in relatiile de familie.

Ce visează o cremă răzită într-o bancă?

Acru smântână într-un vis este un predicator de o ceartă cu o a doua jumătate. Vis, în cazul în care smantana formate mucegai, indică pierderea de ceva important și valoros.

De ce visul de a manca smantana intr-un vis?

Un astfel de vis este un semn bun, care promite o creștere a situației materiale. Pentru persoanele într-o relație, o astfel de poveste înseamnă o nuntă rapidă, iar pentru bolnavi, se promite o recuperare completă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 2