de ce cad zăpada

Omenirea a încercat de mult să deseneze paralele între vise și realitate, studiind conținutul lor, în comparație cu evenimentele ce urmează. Am învățat să profităm de visele pe care le-am văzut, avertizează împotriva pașilor fără griji, a îmbolnăvirilor iminente, a veni la soarta noastră de schimbări bune și multe alte evenimente care afectează cursul vieții. Principalul lucru în această chestiune este să înțelegi corect ce poartă cunoștințele care vin din lumea astrală și ce vrea să spună.

Ce înseamnă atunci când zăzălește?

Apariția zăpezii este întotdeauna percepută ca o purificare a întregului pământ, a perioadei de odihnă și a stadiului de somn. Soft în ochi, dar rece la atingere, liniștit și liniștit, sau un uragan rapid și persistent, bătând de pe drum și într-un vis, contează ce fel de zăpadă ai văzut.

Un vis în care a nins, este un simbol al purificării de gândire și armonie cu ea însăși, la începutul unei noi perioade în viața sa, care se va abate de la turbulențele din trecut și a modelelor stabilite, impuse din exterior, a schimba puncte de vedere cu privire la lucrurile uzuale și obișnuite din jurul nostru. Această viziune este ca o șansă de a sparge cercul vicios și de a câștiga libertatea de acțiune și de gânduri.

De ce visam zăpada în afara ferestrei în toamnă?

Zăpada care iese din sezon promite să primească știri neașteptate, întâlniri neprevăzute, schimbări semnificative în stilul de viață stabilit, sosirea unei persoane care nu a fost văzută de mult timp. Dacă zăpada din vis doar minciună, atunci știi, problemele tale sunt îndelungate, poți râde de ele și le poți uita.

De ce visam despre zăpadă în octombrie sau noiembrie?

Un astfel de vis prezintă o răcoare în relațiile cu a doua jumătate, pierderea fostei pasiuni și a sentimentelor, probabil că dragostea lui a depășit și a intrat într-un colț orb. Poate că s-a acumulat potențial sexual neutilizat, sau calitatea unei vieți intime nu este deloc plăcută.

Un alt astfel de vis avertizează cu privire la o ceartă viitoare în relație. Încearcă să conțină emoții inutile, să fie mai ingenioasă, poate că vor fi evitate clarificări neplăcute. Dacă există o cădere de zăpadă greu, o viscolă, o furtună și acest peisaj în afara ferestrei - puteți fi liniștiți, vor trece scandaluri și bătăi de cap, de-a lungul casei voastre.

Valoarea somnului depinde de ziua săptămânii

Este foarte important în ajunul zilei în care ați văzut zăpada într-un vis, amintiți-vă și verificați-vă că veți ști ce să vă așteptați de la viitor.

  1. Visul, văzut de luni până marți, este un predicator al unei vieți fără probleme, lipsită de probleme și obstacole în calea succesului.
  2. Pentru a vedea zăpada în ajunul zilei de miercuri - asistență reciprocă, sprijin în afaceri, o soluție rapidă la problemele și problemele acumulate.
  3. Viziunea, în ajunul joi - puteți ieși cu succes de la circumstanțe negative și puteți pune capăt tulburărilor actuale.
  4. Noaptea, de joi până vineri, prefigurează o cunoaștere întâmplătoare, care poate deveni un nou hobby sau se poate dezvolta într-o relație pe termen lung.
  5. Dacă zăpada a visat în ajunul zilei de sâmbătă, așteptați pentru îmbunătățirea condiției financiare și rezolvarea dificultăților materiale existente.
  6. ce face prima zăpadăDe la sâmbătă până duminică, zăpada avertizează că drumul din împrejurări dificile va trebui să fie găsit singur.
  7. Noaptea, luni - vă informează că puteți încerca să descurajați corectitudinea acțiunilor, valoarea ideilor și a ideilor. Dacă bine-înțelepții reușesc să împingă calea cea bună, veți pierde perspective bune.

Indiferent de visurile pe care le vizitați, numai tu gestionezi viața, doar visele sunt sfaturi, iau în considerare sau nu, dreptul necontestat al tuturor. Lăsați cunoștințele primite să facă doar ajustări pozitive la soartă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 − = 21