despre ce visează șerpii

Visele despre șerpi în majoritatea oamenilor provoacă un sentiment de frică. Pentru a înțelege ce înseamnă această poveste, este necesar să o explicați corect în ce scop, să încercați să vă amintiți numărul maxim de detalii ale complotului.

De ce visezi o mulțime de șerpi?

Cel mai adesea acest vis este un avertisment despre posibilele necazuri și bârfe. Dacă în vis s-ar afla mulți șerpi morți, atunci conflictul existent va fi rezolvat cu succes. Viziunea de noapte, în care un număr mare de șerpi coboară din cer, avertizează că o persoană importantă va face rău. Poate fi și un predicator al vremurilor grele. Văzând o mulțime de șerpi în pădurea din pădure înseamnă să aștepți trădări în viitorul apropiat. Dacă își mușcă picioarele - acesta este un semnal că oamenii apropiați vor face rău. A trebuit să ucidem reptile, așa că ar trebui să ne așteptăm la un conflict serios.

Visul în care a fost necesar să se ia în mâinile reptilelor specifică faptul că într-o situație dificilă va fi posibilă găsirea unei ieșiri. A visa la mulți șerpi în apă este personificarea credulității excesive a visătorului. Mintea subconștientă, așa cum a fost, indică ce trebuie să se schimbe pentru a evita multe probleme în viață. Dacă la fața locului un visător a văzut o încurcătură de reptile, atunci există mulți oameni invidioși în jurul valorii de cei care doresc să facă rău. Un interpret de vis recomandă gândirea prin fiecare pas și cuvintele rostite.

Vom înțelege, la ce o femeie visează o mulțime de șerpi care se învârt în jurul ei - acesta este un indiciu că oamenii invidioase dizolvă bârfa. Viziunea de noapte a unui număr mare de reptile negri care se strecoară de-a lungul drumului, avertizează despre trădare. A vedea mulți șerpi mici într-un vis într-o cameră înseamnă că visătorul este receptiv la oamenii care doresc să-l rușineze și să-l înlocuiască. Un număr mare de reptile albe înseamnă succes în toate aspectele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 6