ghicirea unei case pentru Halloween

Halloweenul este o sărbătoare când limitele dintre lumea întreagă și lumea reală sunt neclară. Se crede că, în noaptea de 31 octombrie, sufletele de morți, diavoli și alte duhuri rele pot călca în mod liber pe pământ. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au făcut diverse averi, pentru că se credea că dau cele mai adevărate rezultate.

Divinația de Halloween pentru dragoste

Multe fete pentru a-și vedea viitorul soț în noaptea de 31 decembrie, au mâncat ceva sărat înainte de a merge la culcare. Se crede că viitorul soț trebuie în mod necesar să vină într-un vis și să aducă un pahar de apă.

Ghiciți cu farfurioare. Puneți trei farfurie identice pe masă. Primul trebuie turnat cu apă curată, al doilea - colorat, de exemplu, folosind vopsea, iar al treilea ar trebui să rămână gol. Fata închide ochii și o duce la masă. Trebuie să aleagă la întâmplare o farfurie și apoi să învețe sensul. Un recipient cu apă curată - tăierea va fi bună și bună, dacă lichidul va fi colorat, atunci fata în viitor va deveni văduvă. În cazul în care a fost aleasă o farfurie goală, atunci anul viitor va fi una.

Divinarea prin Halloween cu o oglindă. În cameră trebuie să puneți o oglindă și să opriți lumina. Fata ia un măr coapte într-o mână, iar în cealaltă - o lumânare aprinsă și intră în cameră. Apropiindu-se de oglindă, trebuie să pună o lumânare lângă el și să stea lângă el. După aceea, trebuie să mâncați un măr și să priviți în oglindă, gândindu-vă la îngustat. După un timp, ar trebui să apară silueta lui. Dacă lumânarea se stinge brusc, este un semnal că un spirit rău a intrat în contact și ritualul merită să se oprească.

Divinarea prin Halloween pentru dorință

Având în vedere că dovleacul este atributul principal al acestei sărbători, acesta este folosit pentru multe averi. Este necesar să luați un fruct portocaliu și să îl țineți în mâini, gândindu-vă la dorința voastră. După aceasta, dovleacul trebuie împărțit în două părți egale și numărarea semințelor. Dacă există mai multe în partea dreaptă, atunci dorința se va realiza în viitorul apropiat.

Există încă o bănuială în ziua de Halloween cu privire la dorința cu semințe. Este necesar, într-o mână, să luăm o materie primă și în alte semințe de floarea soarelui prajite. Gândește-te la dorința ta și cere-i unui prieten sau unei rude să-și îndrepte atenția. Dacă a transformat semințele de friptură, atunci dorința va deveni curând reală.

Vrăjirea unei case pentru Halloween pentru anul viitor

Pentru a conduce o avere, trebuie să pregătiți astfel de elemente: o monedă, o ringlet, un buton, o inimă roșie de hârtie, o cochilie și o cheie. Răspândiți-le într-un cerc și puneți o sticlă în centru, veți obține o ruletă improvizată. Rotiți-o în sensul acelor de ceasornic și căutați ce obiect subliniază:

  • inel - vă puteți aștepta la oferta mâinii și a inimii;
  • o monedă - anul viitor situația financiară se va îmbunătăți;
  • buton - un an întreg va fi cheltuit singur;
  • inima - găsiți-vă iubirea;
  • coajă - așteptați o călătorie semnificativă;
  • cheia este un simbol al succesului și al puterii.

Puteți folosi o astfel de ghicire pentru Halloween ca o glumă la o petrecere, deoarece mulți oameni pot participa la ea, care trebuie să stea într-un cerc.

Ghicesc noaptea de Halloween pentru noroc

Un ritual simplu vă va face să știți în ce zonă vă puteți aștepta la noroc și fericire. Luați un sac mic de material natural și puneți-l în el. ghicitul prin Halloweenunele fasole, stafide, mere uscate și unghii. Împingeți totul cu totul, apoi scăpați-vă mâna și scoateți o mână de obiecte. Pune-le pe masă și conta. În interpretarea ghicitului, merită luată în considerare:

  • fasole - sfera materială;
  • stafide - viața personală;
  • mere - sănătate;
  • unghiile sunt o sferă a familiei.

Un număr par de obiecte înseamnă bun și un număr imparșit înseamnă rău. De exemplu, dacă numărați, ați determinat un număr impar de repere, atunci în viața personală ar trebui să vă așteptați la probleme.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 5