semne de eclipsa lunară

Cu câteva decenii în urmă, oamenii s-au temut de Lună și au asociat cu ea numeroase cataclismuri și probleme. În primul rând, ea se referea la eclipsa lunară și la influența ei asupra oamenilor. În epoca noastră, știința a descris acest fenomen natural de mult și în detaliu, dar au rămas superstiții din trecut.

Semnele eclipsei lunare

În timpul eclipsei, nu se recomandă să mâncați alimente și alcool, deoarece se crede că acest lucru va cauza obiceiuri proaste. Nu puteți intra într-o relație intimă, deoarece concepută și născută într-o eclipsă lunară, oamenii au o soartă nefavorabilă. Ele pot arăta cele mai grave trăsături de caracter, obiceiuri proaste și pot repeta viețile rudelor. Nu va fi posibil să corectăm și să schimbăm această stare de lucruri.

Un alt punct important este o nunta intr-o eclipsa lunara. Astrologii cred că de data aceasta este perioada cea mai nefavorabilă pentru căsătorie. Există o opinie că orice sindicat încheiat în ziua eclipsei se va sfârși în despărțire.

Strămoșii noștri au crezut că în noaptea eclipsei lunare puteți să scăpați de obiceiuri proaste, de ochi răi și de alte influențe negative. A fost necesar cu o ora inainte de eclipsa sa bei un pahar de apa purificata si apoi sa luam un dus de contrast, schimband apa de cel putin 5 ori. În același timp, bărbații trebuiau să termine procedura cu apă rece, iar femeile, dimpotrivă, erau calde. După ce luminează lumânarea și, uitându-se la flacără, gândește-te la viața ta. Apoi, priviți în oglindă și întindeți-vă pe pat, astfel încât capul să meargă spre nord. Acum încearcă să te uiți la tine ca și cum din afară. Imaginați-vă că sunteți bolnav, fumați, trăiți ceva, adică traduceți toate problemele existente în "dublul" dumneavoastră. Apoi începeți să comprimați imaginea astfel încât să se dizolve în aer. Nu te ridici deodată, stați puțin jos, apoi lăsați lumânarea și luați din nou un duș de contrast.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 4 =