astral esență

Oamenii care sunt implicați în științele oculte știu prima dată despre esențele lumii astrale. O asemenea cunoaștere a venit din trecutul îndepărtat, din vremurile păgâne. În acest material, vă vom spune despre entitățile astrale din om. Pentru început, vă sugerăm să înțelegeți tipurile de entități astrale.

Tipuri de entități astral

 1. îngeri. Entități astral care nu sunt negative - dimpotrivă, ele poartă lumină, bună și iubire. Ajută oamenii.
 2. demoni. Ei sunt considerați a fi diavoli căzuți, dacă se află într-o persoană, ei o pot distruge complet. Ele produc deviații foarte puternice în comportamentul și starea psihică a individului.
 3. Corpurile astralilor de oameni morți. Există trei forme.
 4. Demonii - Dăunători elementari. Ele sunt adesea numite larve. Pentru mijloacele lor de trai au nevoie de energia brută. Își hrănesc pasiunea pentru jocuri, lăcomia, pofta, adulterul, stima de sine scăzută a unei persoane, conflictele și luptele, gelozia neîngrădită.
 5. Esente active pe timp de noapte - lunarnye. De regulă, ele sunt introduse în sexul corect. Acest lucru poate explica isterie și absurd, comportament inadecvat al femeilor.
 6. bastarzi. Aceste esențe astrale vin cu un blestem, precum și cu o profanitate. Reptilele, așa cum se mai numește și alte forțe de altădată, este posibil să infectați cu ușurință o altă persoană.
 7. Elemente esențiale: zane, sirene, nimfe, gnomi, salamanderi și alții. Responsabil pentru diferite elemente.
 8. sloths. Numele vorbește de la sine. Parazitismul, un stil de viață inactiv, lenea, abstractizarea din lumea înconjurătoare îi atrag.
 9. Câini Astral. Acestea sunt create special pentru un anumit scop. De obicei, acestea sunt folosite pentru a dăuna unei anumite persoane.
 10. Corpurile astralilor de creaturi vii. Dacă o persoană are o dorință, el poate inspira în mod specific spiritul unui animal. Șamanii se infuzează adesea cu spiritele unor animale puternice, de exemplu, un lup sau un urs.
 11. egregors. Ele se nasc datorita activitatii colective a oamenilor. Creația lor vizează fluxul de energie al oamenilor în care se află. Egregorii pot fi sport, economic, politic sau religios. Ele apar atunci când oamenii se unesc sub idei comune. Puterea și puterea egregorilor cresc de la numărul de persoane implicate.
 12. Oameni vii. Oamenii de dormit își pot separa inconștient corpul astral de corpul fizic și se mișcă. Magicienii întunecați, vrăjitorii și, de asemenea, oamenii cu o înaltă spiritualitate sunt capabili să se miște conștient în dimensiunea astrală.

Cum să scapi de entitățile astrale?

De regulă, atunci când vorbim despre proiecțiile astrale, oamenii înseamnă fenomene negative și obsesie cu ființele umane din cealaltă lume. Dimensiunea astrală este "populată" de esența astrală a unei varietăți de forță și energie. Oamenii sunt mai bine să nu se confrunte cu astfel de manifestări, dar există și aceia care văd aceste spirite și chiar încearcă să le controleze. Vrăjitoarele, vrăjitorii și oamenii cu abilități extrasenzoriale atunci când lucrează cu alte forțe străvechi ar trebui să fie la fel de precaut ca să se protejeze de entitățile astrale.

Îndepărtarea entităților astrale este un proces foarte complex și consumator de timp. În primul rând, vă sugerăm să înțelegeți cum poate o entitate astrală să pătrundă într-o persoană și cum poate fi dezvăluită că ei sunt exact ei.

Mulți oameni nici măcar nu bănuiesc că în ele există o entitate de altă natură. Entitățile astrale sunt foarte sensibile la păcatele omenești. Când reușesc să pătrundă în corpul uman subtil, au un efect distructiv asupra persoanei. Diferite dependențe, crize de schizofrenie și epilepsie, dependențe - și aceasta nu este o listă completă a ceea ce se poate aștepta o persoană sub influența acestor creaturi.

Dacă forțele celelalte planete au reușit să penetreze corpul subtil al unui om, atunci el încetează să se controleze și începe să se comporte inadecvat. Liniile, rudeness, emoțiile agresive, rudeness deveni "carte de vizita" a obsedat. Există situații în care entitățile astrale devin "moștenite" de la părinți. Există de asemenea opinia că schizofrenia nu este altceva decât o obsesie cu entitățile astrale.

specii de esență astrală

Entitățile astralice se pot mișca în diferite dimensiuni, au corpuri astrale, eterice și subtile. De aceea pot aduce atâtea probleme oamenilor. În plus, orice entitate astrală are un prezent și unicul său trecut. Entitățile astralice pot evolua și evolua. Când intră într-o persoană, atunci propriile lor corpuri subtile sunt deformate. În același timp, acestea sunt alimentate de energia umană. De asemenea, o persoană devine un vampir energetic și suge energie din alții, deoarece puterile sale iau entități negative astrale. Pornind de la toate acestea, devine clar că este foarte dificil să le scoateți din persoana obsedată și acest lucru poate fi făcut numai de o persoană foarte puternică, cu cunoștințe și abilități deosebite.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 3