Pot juca o nuntă într-un post de Crăciun?

Cântarea de Crăciun durează exact patruzeci de zile. Începe anual pe data de douăzeci și opt noiembrie și durează până pe 7 ianuarie. De-a lungul acestei perioade, credincioșii trebuie să respecte anumite restricții și reguli.

Așa sa întâmplat că multe sărbători ortodoxe creștine și posturi au propriile obiceiuri și interdicții. Fiecare asemenea tradiție este purtătorul unor cunoștințe acumulate de secole de strămoșii noștri îndepărtați. Pentru a nu păcătui în Nașterea rapidă, ar trebui să renunți la multe, inclusiv măsuri solemne.

Este posibil să vă căsătoriți cu un post de Crăciun?

Nunta în postul mare de Craciun este un eveniment care nu este de dorit din mai multe motive. Reprezentanții Bisericii susțin că nu merită să se căsătorească și să se desfășoare o ceremonie de nuntă în această perioadă. Pentru a înțelege dacă este posibil să se căsătorească în Nașterea rapidă, este necesar să se studieze canoanele bisericii. Potrivit acestora, postul este necesar în următoarele scopuri:

  • pentru a vă liniști spiritul în ceea ce privește alimentația. Aceasta va întări nu numai voința omului, ci și curăța corpul său fizic;
  • pentru capacitatea de a-și controla dorințele. Acest lucru se referă în primul rând la intimitate. În timpul postului, îi este impusă o interdicție. În această perioadă este necesar să ne gândim la lumină și la sublim, uitând de toată fericirea vieții pământești.

În concordanță cu aceasta, devine clar de ce nu se poate juca o nuntă în Nașterea rapidă. Tânărul, evident, păcătuiește, îndeplinind în această perioadă datoria conjugală, dându-se la lăcomie și sărbătoare.

Dorința nelimitată de a juca o nuntă în timpul postului este o incapacitate de a controla acțiunile și dorințele, care este, de asemenea, un păcat, pentru care cineva va trebui să răspundă în timp util.

Postul este o perioadă de purificare a gândurilor, a sufletului și a trupului. Prin urmare, o persoană cu adevărat credincioasă nu va trata cu ușurință toate tradițiile și va amâna sărbătoarea nunții până la sfârșitul Nașterii rapide.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

82 − 78 =