există demoni

Cine știe cine sunt acești demoni? În ceea ce privește mitologia, se spune că demonii sunt numele colectiv al anumitor ființe supranaturale, precum și spiritele și chiar și demigodii. Ei ocupă o stare intermediară între zei și oameni. Dacă vă întoarceți la credința creștină, atunci demonii din ea sunt reprezentați sub forma puterii rele care provoacă un rău semnificativ. Dar există o categorie de oameni care se îndoiesc dacă există demoni în viața reală și nu cred în forțe străine, mistice.

Vechile popoare credeau că demonii trăiesc în iad și nu pot fi deranjați. Iar cei care fac o astfel de greșeală o pot plăti pentru propria lor viață. Deseori demonii își aleg prada și se mișcă în corpul ei. În acel moment, persoana încetează complet să controleze descoperirea demonului în sine, iar entitatea celuilalt-om ia toată energia corpului, efectuând fapte de neconceput și rănind corpul uman care este în puterea lui.

Există demoni în timpul nostru?

Conform legendei, demonii pot apărea atunci când mor bovine, schimbări bruște de temperatură sau furtuni magnetice. Dacă în acel moment demonul nu a reușit să cucerească corpul uman, atunci pur și simplu există în aer sub forma unui nor de fum negru și așteaptă o altă șansă de a lua în stăpânire corpul și sufletul persoanei.

Nu credeți că toate celelalte lumi nu sunt întotdeauna reale, deoarece acest lucru nu este dovedit, însă nu este dovedit și opusul.

Ce demoni există?

Demonii sunt cunoscuți cu diferite nume, dar cele mai populare dintre ele sunt: ​​Lucifer, Beelzebub, Prințul întunericului, Anticristul, Ingerul Negru, Satana etc.

Orice nume al Diavolului reflectă mereu esența sa interioară. În măsura în care numele demonului sunt diverse, este întotdeauna clar ce fel de vicii are. De exemplu, cele mai comune nume sunt:

  • Satan este cel care se opune lui Dumnezeu;
  • Asmodeus este cel mai teribil demon;
  • Beelzebub este Domnul demonilor și întunericului;
  • Lucifer este spiritul lumii astrale;
  • Python - Spiritul divinării;
  • ce demoni există

  • Samael este o otravă pentru Dumnezeu;
  • Belialul este Spiritul Perfiziției.

Unele religii nu se îndoiesc dacă demonii există sau nu. De exemplu, la musulmani, un astfel de diavol este un diavol. Dacă vă întoarceți la Vechiul Testament, atunci el se aruncă sub numele de Satana.

De fapt, acești demoni există în realitate, sigur, toată lumea înțelege. Există o mulțime de situații incomprehensibile care se întâmplă în viața noastră, nu se dau la explicații. Și totuși, cei mai mulți îi cheamă pe demoni orice rău, vicii și păcate care vizează distrugerea atît fizică, cît și mentală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 62 = 65