există un destin

"Așa a ordonat destinul" - o expresie destul de comună. Dar folosindu-l, mulți oameni nu cred prea mult despre profunzimea sensului. Este totul predestinat de sus? Soarta sau viața ta există pe cont propriu?

Are o persoană un destin?

Mulți oameni, în special generația mai în vârstă, sunt ferm convinși că ceea ce este scris despre familie nu poate fi evitat. Același lucru este susținut de diferite învățături religioase: fiecărei persoane Dumnezeu dă la naștere o anumită soartă, în care el măsoară numărul de încercări și bucurie. Prin urmare, pentru credincioși, problema dacă există o soartă nu este discutabilă. Dar ateii aderă la un punct de vedere complet opus, considerând că numai omul însuși își creează propriul viitor prin acțiunile sale și își poate schimba viața în orice moment. Psihologii serioși în această chestiune aderă la poziția de frontieră. Ei confirmă faptul că soarta există, dar numai în cadrul acelor idei despre care are o anumită persoană. Aceasta înseamnă că viața depinde în orice caz de dorințele sale, dar ele pot exista la un nivel subconștient. Și toate fenomenele pozitive și negative pe care le atrage o persoană din viața sa, dar există și un nucleu special - evenimente care nu pot să nu se întâmple din motive obiective.

Există o soartă în dragoste?

Iar una din astfel de fapte imuabile se întâlnește cu o persoană iubită. Majoritatea oamenilor obișnuiți și a psihologilor sunt siguri că întrebarea dacă există o soartă pentru a fi cu o anumită persoană, răspunsul poate fi doar pozitiv. Numai atunci când oamenii de știință sunt ghidate nu noțiuni efemere de predestinare, și se bazează pe promisiunea că putem iubi decât omul care ne place, părea să rezoneze cu noi într-un câmp emoțional, cu alte cuvinte, este pe aceeași lungime de undă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

88 − = 84