există zâne

Oamenii care cred în magie sunt, de asemenea, încrezători că există vampiri, sirene și chiar zâne. Mulți susțin că au văzut și chiar au jucat cu mici esențe cu aripi în copilărie. Odată cu vârsta, oamenii devin realiști și nu mai cred în basme, de aceea entitățile magice sunt inaccesibile pentru ei.

Este adevărat că există zâne?

Încă nu există fapte clare care să confirme originea acestor creaturi magice. Cele mai multe ori, zânele cheamă spiritele naturale care susțin viața plantelor și sunt, de asemenea, responsabile pentru apă, aer și foc. Potrivit unei alte versiuni, care explică dacă există sau nu zane, sunt zeități păgâne. Dacă te uiți la legendele din Scoția, atunci spune că zânele sunt sufletele oamenilor morți.

Faptul că există zane și indicat în folclorul mondial. De exemplu, această temă este foarte populară în legendele celtice, în care zânele sunt descrise ca niște creaturi mici care pot zbura și deveni invizibile. Ei au fost angajați în a ajuta oamenii din gospodărie și pentru asta au fost apreciați și respectați. Legendele din Scoția au informații despre zânele bune și rele. Apropo, în munca popoarelor ruse nu se menționează zânele și, cel mai adesea, ele sunt asociate cu sirene.

Înțelegând tema, dacă zânele există în viața reală, merită să subliniem cum arată ei. Imaginea care descrie aceste creaturi ca miniatură și aripi a apărut destul de recent. Legendele spun că zânele originale erau atât femei, cât și bărbați. Unele dintre aceste creaturi, de asemenea, nu au avut o creștere clară și ar putea fi atât miniatură cât și înaltă. În ceea ce privește schema de culori, zânele preferă culorile verzi și albastre. Interesant, în legendele populare nu există informații că zânele au avut aripi și aceasta este doar o ficțiune a imaginației unei persoane. În ciuda acestui fapt, ei s-au mișcat perfect prin aer.

În legende este scris că zânele nu erau doar de bunătate, ci și de rău. Aceste creaturi sunt destul de contradictorii. Ei ar putea ajuta oamenii și să le dea daruri, dar dacă sunt supărați, atunci se așteaptă diverse tulburări și chiar boli. În caracterul zanei predomină vântura și jucăușia. Conform legendelor existente, creaturile magice s-ar putea îndrăgosti de o persoană obișnuită și-l vor duce în regatul lor. Oamenii credeau că întâlnirea cu o zână nu se termină bine. Aveau zane cu abilități magice și, dacă se dorea, se puteau transforma în plante, animale și alte esențe.

Despre faptul că există zâne în fapt, dovezi ale fotografiilor care sunt în acces liber zâne existăpe Internet. Primele imagini ale vrăjitorilor înaripați datează din 1917 și au provocat o mare agitație printre oameni. De-a lungul timpului, oamenii de știință au reușit să demonstreze că aceste fotografii sunt false, dar pe credința în vrăjitorii înaripați, acest lucru nu se reflectă în nici un fel. În unele țări, oamenii chiar au organizat comunități care au studiat zane. O fotografie unică a fost făcută în 2009 în Londra. O femeie fotografiată în curtea ei și nu vedea nimic ciudat până când nu deschidea pozele. Pe ele a descoperit creaturi luminoase cu aripi mici. Examinarea a arătat că fotografiile sunt reale și că nu au dat naștere unei prelucrări. Acesta este motivul pentru care mulți oameni nu se îndoiesc nici dacă există zâne în zilele noastre sau nu. O altă dovadă a fost găsită în 2007 și nu este o fotografie ușoară, ci o mumie a unei mici zâne. Un rezident al Londrei a susținut că a găsit-o în timp ce mergea în pădure. Deși după o anumită perioadă de timp s-au dat o astfel de informații, oamenii au considerat că acesta era doar un secret de stat și că publicul nu avea nevoie să știe despre el.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 2 =