Fecioara si Capricorn - compatibilitate in toate sferele vietii

Pentru reprezentanții semnelor Pământului, compatibilitatea Fecioarei și a Capricornului este asigurată de influența similară a planetelor patronate. Și Mercur, care se ocupă de Virgini, și de Saturn, care îi favorizează pe Capricornii, își înzestrează secțiile cu eficiență, practică și o mare cantitate de carisma.

Capricornul și Fecioara - compatibilitate în relațiile de dragoste

După ce sa întâlnit și a început să se întâlnească, Capricornul și Fecioara începeau rapid să experimenteze atracția reciprocă. Modesty, lupta pentru puritate si armonie - asta este ceea ce Fecioara este atrasa de Capricorn. Din acest motiv, este mult mai bine dacă cuplul este o Fecioară și un Capricorn. Cavalier, în acest caz, va atrage frumusețea doamnă frumusețe, fiabilitate și inflexibilitate în atingerea obiectivelor.

În situația opusă, atunci când într-o uniune un bărbat este o fecioară și o femeie este Capricornul, partenerul îl atrage pe doamna cu maniere excelente, nobilime și reținere înnăscută. Cu toate acestea, o femeie ar trebui să-și amintească faptul că omul semnului Fecioară va fi foarte pretențios pentru jumătatea lui, pentru că nu-i place foarte mult tulburarea - atât în ​​casă cât și în cap. Femeia Capricorn este o persoană serioasă, inteligentă și tactă. Despre o jumătate, bărbatul-Fecioara visează.

Capricornul și Fecioara - compatibilitate în căsătorie

Crearea unei familii este un pas foarte serios pentru adulții sensibili. Compatibilitatea semnelor zodiacale Capricorn și Fecioara este, de asemenea, determinată de cât de responsabili ambii se apropie de căsătorie. Cel mai probabil, perechea va fi o lungă perioadă de timp să se gândească și se calculează necesitatea înregistrării oficiale, dar după o ceremonie care urmează să fie născut unitate de familie foarte puternică, deoarece semnele de pământ reprezentanții altor mult mai puțin rupe legătura căsătoriei.

În casa lor, soții Virgo și Capricorn, a căror compatibilitate în condiții confortabile va înflori, menține o ordine și un confort ideal. Ambii sunt hotărâți să lucreze în beneficiul familiei și al copiilor, care vor fi întotdeauna primul loc pentru soți. Problemele de uz casnic, dificultățile și necazurile cuplului Fecioară-Capricorn tolerează, nu neagă reciproc sprijinul reciproc. Deși aceste familii sunt mai susceptibile de a trăi în prosperitate datorită diligentei și pragmatismului lor.

Capricorn și Maiden

Capricornul și Fecioara - compatibilitatea în sex

Chiar dacă luăm în considerare toate aspectele pozitive descrise, întrebarea dacă Capricornul și Fecioara sunt compatibile în sex, cauzează astrologilor unele dificultăți. Fecioara și Capricornul în dragoste carnală își pierde rar capul, sexul nu este pentru ei cea mai importantă manifestare a iubirii. În absența temperamentului exploziv, cuplul Fecioară-Capricorn își arată sentimentele cu ajutorul sensibilității și îngrijirii. Sexul cuplu devine mai emoțional și eliberat după câțiva ani de căsătorie, când cunosc pe deplin avantajele și dezavantajele unui partener.

Capricornul și Fecioara - compatibilitate în prietenie

Pentru a înțelege dacă Capricornul și Fecioara se potrivesc reciproc ca și prieteni, ar trebui să înveți despre o calitate comună pentru ei ca și decență. Cele mai multe prietenii se destramă din cauza trădărilor mici și mari. Cuplul Capricorn-Fecioară nu amenință trădarea - ei vor fi credincioși prieteniei lor până la sfârșit. Conducerea în această alianță este Capricornul, care va patrona pe Fecioara umilă. Mână în mână, acești reprezentanți ai semnelor pământului își vor deschide cele mai bune calități.

Fecioara si Capricorn - compatibilitate la locul de munca

La fel ca în alte domenii, Capricornul și Fecioara la locul de muncă formează o excelentă echipă productivă - sunt respectați și apreciați la locul de muncă. Datorită persistenței sale, echipa Virgo-Capricorn își atinge aproape întotdeauna scopul. Capricornul în această tandemă este forța motrice care poartă orice obstacole. Fecioara - un partener de încredere, care a dus la un rezultat logic al tuturor angajamentelor Capricornului. recompense monetare pentru Fecioara si Capricornul este mai puțin importantă decât recunoașterea colectivă, astfel încât acestea se diluează de bine în tandem Leu sau Scorpion, care nu va lipsi atenția problemei financiare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 64 = 72