ficus de semne de cauciuc și superstiție

Există multe semne și superstiții asociate cu ficusul de cauciuc. Potrivit unora dintre ei, planta ajută la atragerea fericirii în casă, în timp ce alții, dimpotrivă, spun că nu merită să păstreze această floare în apartament.

Semne despre ficusul din cauciuc

Conform credințelor, această plantă este un muzhegon, adică ajută oamenii să nu trăiască în casa în care se află. Se crede că, dacă dați această floare la nuntă, căsătoria nu va dura mult timp, deoarece omul va părăsi pur și simplu familia. Dacă vom trece din voința ficus de flori, nu este recomandat să păstrați cupluri, femei singure, pentru că, în primul caz, familia poate fi distrus, a doua fată pur și simplu nu a primit o șansă de a avea o relație romantică.

Pe de altă parte, ficus potrivit credinței populare ajută pentru a atrage bani, se recomandă să înceapă pentru cei care ar dori să câștige mai mult, sau dacă doriți să obțineți rapid cantitate undeva destul de mare. Opțiunea ideală este de a pune această plantă pe birou sau în birou, va promova creșterea carierei, va contribui la creșterea salariului sau la găsirea unor clienți mari. De asemenea, puteți amplasa planta în bucătărie, după cum spun semnele, în casă vor fi mereu mâncare, iar familia nu va trebui să moară de foame.

Un alt semn al ficusului este legat de sarcină. Unele femei cred că trebuie doar să pună în casa acestei plante, deoarece acesta este un efect benefic asupra procesului de realizare unui copil și de a facilita nașterea copilului. Deci, sau nu, este necunoscut, singurul lucru pe care îl pot spune sigur, asta e ceea ce bunicile noastre și toți au spus că va fi util, fiind în măsură să se dezbrace complet și de a obține în jurul valorii de trei ori planta. Conform credințelor, un astfel de ritual va ajuta la transferarea cu ușurință a sarcinii, reducând riscul de avort spontan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 1 =