furtună în septembrie, semnele oamenilor

Thunder și fulger în toamna - acesta este un fenomen meteorologic destul de rar, așa că nu toți au văzut-o. În regiunile din sud, această vreme este mai frecventă, dar în nord se observă aproximativ la fiecare 2-7 ani. Oamenii de știință nu văd nimic neobișnuit dacă tunetele răsună în septembrie, dar semnele oamenilor spun că un astfel de fenomen poate fi un predicator al evenimentelor fericite.

Ce înseamnă furtună în septembrie?

Potrivit unor convingeri populare, un astfel de fenomen meteorologic spune, în primul rând, că toamna va fi caldă și lungă, iar iarna este înzăpezită. Prin urmare, cei care plantează flori sau legume în toamnă, puteți acoperi ușor paturile mai atent, semințele și bulbii, cel mai probabil, nu sunt înghețate. Folk semne de furtună la sfârșitul lunii septembrie spun, de asemenea, că, după un astfel de fenomen ar trebui să înceapă să colecteze recolta varză imediat, în caz contrar s-ar putea îngheța și recolta vor fi pierdute. Dacă este așa, este dificil de judecat, dar mulți grădinari folosesc această credință și susțin că le-a ajutat să salveze varza de mai multe ori.

Acum hai să vorbim despre ceea ce în septembrie poate provoca tunet și tunete dacă le privim de la fereastră. Strămoșii noștri au crezut că acest lucru nu ar trebui făcut în niciun caz, deoarece puteți face nenorociri. Potrivit superstițiilor, în caz de furtună, trebuie să trageți imediat perdelele și să nu vă uitați pe stradă până când furtuna nu va dispărea. De asemenea, credincioșii sfătuiesc să aprindă lumânări lângă pictogramele din acest moment, ceea ce va ajuta să înfrunte forțele întunecate care încearcă să intre în casă în timpul acestor condiții. Ar trebui să cred că este greu de spus, dar dacă nu doriți să își asume riscuri, încercați să nu se uite la furtuni septembrie, și mai ales nu merg în vremea asta. Dacă s-a dovedit că vremea rea ​​v-a prins în timpul unei plimbări, atunci spuneți-vă despre conspirație: "Mă duc acasă, duc pe a mea, nu iau pe altuia, unul a mers, unul a venit". Nu mai puțin eficace va fi să citiți rugăciunea, de asemenea vă va salva de forțele întunecate. Odată ce ajungi acasă, să ia un duș fierbinte dintr-o dată, așa că va spăla cu invidie altcuiva și impactul negativ al forțelor întunecate care, potrivit semnelor, în timpul unei furtuni în toamna au un impact considerabil asupra unei persoane.

O altă credință spune că vremea nefavorabilă din toamnă poate aduce noroc și bogăție. Pentru a face acest lucru un semn al unei furtuni în septembrie la locul de muncă, este necesar, în momentul cum să joace vremea rea ​​pentru a lua cele 7 monede, le-a pus într-un vas de cupru sau de cană și se toarnă apă curentă pe stradă. Apoi, trebuie să spui cuvintele - „Pe măsură ce lumina de stradă de la fulgere, și acasă am bani și norocul ca lumina ca bubuiturile tunete, iar monedele din inelul meu pungă.“ Aceasta este urmată de monede trage din containerele cu apă, uscați-le cu o cârpă și plasat într-o pungă, conform credinței populare, ei vor atrage bani. Este demn de remarcat faptul că oamenii religioși nu li se recomandă să folosească o astfel de conspirație ca, în opinia lor, bogăție și noroc vă va da puteri intunecate pentru a încheia contracte cu care un periculoase, ci de a decide, desigur, dacă să facă ritualul, poate în cele din urmă numai tu.

Dacă vorbim despre părerile bisericii pe o furtună în toamnă, atunci sunt mai aproape de știință. Clericii nu văd nimic mistic despre aceste fenomene, susțin că vremea rea ​​nu vorbește despre prezența forțelor întunecate în apropierea persoanei sau a pericolului. Prin urmare, oamenii credincioși susțin adesea că nu puteți avea încredere în superstiții și este un păcat mare, deoarece o persoană religioasă nu poate avea semne, cu excepția vremii.

Ce poziție veți lua în disputa veșnică cu privire la faptul dacă trebuie să aveți încredere în convingeri, trebuie doar să decideți pe cont propriu, dar probabil că nici o declarație nu se ridică de la zero, iar acest lucru trebuie, de asemenea, luat în considerare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 − 49 =