ghicitul meciurilor

Cel mai simplu mod de a afla despre sentimentele unui om este acela de a ghici la meciuri. Există mai multe opțiuni care vă vor ajuta să găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.

Câștigul de noroc în meciuri

Pentru a efectua ritualul, trebuie să luați 2 meciuri, dintre care unul ar trebui să vă simbolizeze, celălalt este un suitor. Se recomandă să le semnați pentru a nu deruta. Este important ca meciurile să se usuce, numai în acest fel se poate asigura siguranța adevărului de a spune averea. Strângeți-le la un obiect, astfel încât acestea să stea plat, și nu cădea. De exemplu, folosiți lut sau ceva asemănător. Apoi, trebuie să le luminați simultan și să priviți cum se schimbă poziția lor.

Valoarea ghicirii la meciuri:

  • dacă meciul, adică un bărbat, se întoarce în direcția voastră, atunci îi iubește;
  • dacă meciul este exact, atunci nu vă pasă;
  • Dacă meciul este dezactivat, acesta are un negativ pentru tine.

Astfel, puteți ghici alte persoane, de exemplu, prieteni sau noi cunoștințe, potriviți-le doar după numele lor.

Gândește-te la meciuri și la apă

Datorită acestui ritual, puteți afla informații despre cum să rezolvați această situație. Este necesar pentru el să ia chibrituri și un pahar de apă. Înainte de a începe să ghicești, închide ochii și scapă de toate gândurile. După ce luați meciul, puneți întrebarea care vă interesează, aprindeți-o și aruncați-o în apă. Faceți același lucru cu un alt meci.

Înțelesul de avere este:

  • meciurile sunt paralele - rezultatul situației va fi în favoarea ta;
  • - există obstacole care vă împiedică să atingeți dorința;
  • din apă există un "fum" - o anumită persoană te deranjează.

Gândește-te la meciuri de dragoste

Acest ritual vechi va oferi ocazia de a vedea viitorul mire într-un vis. Din meciurile de care ai nevoie pentru a face un bine, și lângă a pune o ceașcă de apă. De asemenea, pentru ritual, trebuie să cumpărați o mică încuietoare care se închide pe mânerul canei, averea spune despre meciuri și apă și pune cheia sub pernă. Înainte de a merge la culcare, spuneți următoarele cuvinte: "Serios-mumificat, vin la mine să beau apă, am o cheie pentru a cere."

Gândiți-vă la potrivirile pentru dorință

Acest ritual trebuie efectuat noaptea în prima zi a lunii pline. Luați o lumânare albă, luminați-o, faceți o dorință și conectați mental la puterea cosmică. Fă-te față în față cu estul și folosește lumânarea pentru a trage o linie între tine și spațiu. După asta, luați meciuri, faceți o dorință, agitați caseta și presărați meciurile de pe masă.

Numărul de potriviri va fi răspunsul:

  • chiar - dorința de a fi îndeplinită;
  • nici macar dorinta de a nu fi indeplinita.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 32 = 39