Ilia profetul despre ce se roagă

Ziua Profetului Ilie este o sărbătoare a credincioșilor, care se celebrează pe 2 august. Sfântul este considerat un intermediar între Dumnezeu și popor. În antichitate, oamenii din Ilya au fost respectați și temători, deoarece el putea să pedepsească prin trimiterea fulgerului. Această sărbătoare este asociată cu multe caracteristici, tradiții și ritualuri diferite. Încă credincioșii citesc rugăciunile către Sfântul Ilie Profetul, care ajută la rezolvarea favorabilă a diferitelor situații. Cel mai bine este să ai o icoană a unui sfânt în casa ta, care poate fi achiziționată într-un magazin de biserici.

La ce se roagă Ilya profetului?

Acest sfânt este considerat protector ceresc care are puterea de a controla ploaia, fulgerul și tunetele. Poate pedepsi oamenii răi prin ploi torențiale, distrugând culturile pe terenurile lor. În tot timpul, țăranii s-au întors spre Profet să-l binecuvânteze pe cultivarea pământului. Dacă există temeri legate de bogăția recoltei, l-am rugat pe Ilya să trimită ploaia. Pe 2 august fetele tinere și singure s-au întors la Ilia Profetul pentru a-și găsi sufletul pereche, pentru a se căsători cu succes și pentru a fi fericiți. În general, se crede că apelul la sfânt poate fi cu orice întrebare, cum ar fi probleme cu bani sau sănătate. Mulți credincioși insistă că adresele rugăcioase adresate Profetului le-au ajutat să evite moartea subită.

Există diferite rugăciuni în fața icoanei lui Ilie Profetul, care poate fi citită în templu și acasă. Dacă credinciosul alege prima opțiune, atunci merită luate în considerare unele reguli. Du-te la templu cu o inimă deschisă și intenții bune. Înainte de a intra, asigurați-vă că ați servit persoanele în nevoie. Intrarea în templu, crucea și arcul. După aceea, mergeți la icoana profetului Ilie și aprindeți lumânarea înaintea imaginii. Eliberați-vă de gândurile străine și concentrați-vă asupra cererii dumneavoastră. Dacă te rogi acasă, pune pictograma în fața ta și luminează o lumânare lângă ea. Din nou, concentrați-vă asupra cererii și citiți rugăciunea, dar sună astfel:

„Oh, profetizat Dumnezeu Ilie, rugați-vă pentru noi Chelovekolyubtsa Dumnezeu, dar ne va da slujitorii lui Dumnezeu (e), spiritul de pocăință și căință pentru păcatele noastre a făcut, și omnipotent harul Său astfel încât să ne ajute pe calea ostaviti răutății, prespevati aceleași în fiecare Blazy, și în lupta împotriva patimilor și poftelor noastre, să ne întărim; Da înfipt în inimile noastre spiritul de umilință și blândețe, spiritul de dragoste frățească și blândețea, răbdarea și spiritul de castitate, un duh de gelozie spre slava lui Dumnezeu și mântuirea semenilor săi și de îngrijire bună.

Avert de la noi mijlocirea ta mânia dreaptă a lui Dumnezeu, ci taco în lume și pietate pozhivshe în această Weeze, să fie demn de sacramentului binecuvântările eterne ale împărăției Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos, El este, de asemenea, sta bine onoare și închinare, cu de început Tatăl Său și Duhul Sfânt, în veci secole. Amin. "

Dacă vremea însorită este deja stabilită pentru o lungă perioadă de timp și recolta suferă, atunci puteți să vă adresați sfântului pentru ajutor, pentru care citiți rugăciunea adresată lui Ilie Profetului despre ploaie:

„O mare și glorios proorocit Dumnezeu Ilie, zelul pentru tău Domnului slava lui Dumnezeu Atotputernic nu izolatori prin curs de maturare idolatrie și răutate a copiilor lui Israel, oblichavy zakonoprestupnago regele Ahab și pedepsirea celor triletny netezi țara lui Israel, în rugăciunea ta de Domnul isprosivy, da, a respins idolii josnic și otstuplshe din falsitățile și nedreptățile, la rândul său, un Dumnezeu Adevărat și împlinirea poruncilor sale sfinte, văduve în Sarepta mîngîie prepitavy prechudno și fiul ei decedat voskresivy rugăciunea ta, după pronarech ennago timp călcate, asamblate pe munte Karmilskuyu poporul lui Israel în bogootstupstve și stricăciunea ukorivy exact același foc de rugăciune pentru a sacrifica dvs. din isprosivy cer și în mod miraculos sim Israel la Domnul obrativy, studnyya profeții lui Baal posramivy și umertvivy, pentru moment, rugăciunea pachete razreshivy cer și din belșug, ploaia este pe pământ, și poporul lui Israel se bucură!

Pentru tine, cel mai minunat ugodniche Dumnezeu recurge cu sârguință, păcătoasă și umil tomimi foamete și căldură: marturisesc, ca o mila esmy nedemn și binecuvântările lui Dumnezeu, demn de mai mult decât aceeași mustrare feroce a mâniei Lui, necazul și sărăcia și toate relele și bolile.

Nu umblați în frica lui Dumnezeu și în stricăciunile poruncilor Lui, ci în poftele inimilor noastre corupte și orice fel de păcat este nenumărat cu creația noastră; Nelegiuirea noastră este mai mare decât capul nostru și noi mărturisim prezența lui Dumnezeu și a cerului.

Mărturisește Tu și noi, ca vechiul Israel otstupihom de Domnul, dacă ați avea nu credință, Dumnezeu, bezzakonmi a noastră și dacă nu veți ne închinăm lui Baal și alte idol ticăloasă, pasiunile apoi slugarnic și dorește propria noastră, sluzhasche idol al lacomiei și pofta, idolul de lăcomie și ambiție, idolul de mândrie și vanitate, și du-te după străinii personalizate atee și spiritul ruinător de ori.

Noi mărturisim că, de dragul acestui cer, a venit și a creat aki medyno, deoarece inima noastră a venit din iubire și dragoste adevărată către vecin; De aceea, pământul se întărește și se face fără rod, căci nu aducem Domnului roadele faptelor noastre bune; Aceasta este de dragul ploii și al roii, ca și când nu ar fi imamuri de lacrimi de emoție și roua dătătoare de viață a Maicii Domnului; de dragul vrăjirii, orice fel de iarbă și iarbă este verde, ca și cum toate sentimentele bune sunt exasperante în noi; Din acest motiv, aerul a fost întunecat, pentru că mințile noastre erau acoperite de dorințe veșnice, iar inimile noastre sunt poluate de poftele nelegiuite.

Noi mărturisim, ca și voi, profetul Dumnezeu, că nu suntem demni de întrebat.

Tu, fostul subservience ne om, un înger în viața ta asimilat și Tu, ca un bezplotny, cerul fascinat Tu, suntem gânduri jeleu deyanmi și vitele noastre upodobihomsya și sufletul cărnii noastre Tu sotvorihom bezslovesnym. Tu post și priveghere surprins îngerii tu și oamenii, noi, necumpătarea predayuschesya și pofta, sunt nebuni ca vitele.

Sunteți gelos de gelozie cu privire la slava lui Dumnezeu, sunteți arși, suntem neglijenți în ceea ce privește gloria Creatorului și Domnului nostru și ne este rușine să mărturisim Numele Lui eminent.

Tu ai dezrădăcinat răutatea și obiceiurile rele, suntem sclavi ai spiritului acestei epoci, oferindu-i obiceiurile interzise lui Dumnezeu ale lumii, înainte de poruncile lui Dumnezeu și Charterele Sfintei Biserici.

Și noi, păcătosul și nelegiuirea, nu ne-am făcut noi, penitenții?

Cu epuizarea nelegiuirilor noastre, fiți răbdători cu răbdarea lui Dumnezeu.

Și Domnul cel drept se mânie cu noi și cu mânia Lui ne va pedepsi. Obachem conduce îndrăzneala voastră înaintea Domnului și speră pentru iubirea voastră pentru rasa umană, îndrăznește să molie, proshatne profet: vă treziti cu amabilitate, nevrednic și indecent.

Rugați-vă Velikodarovitago și Vseschedrago Dumnezeu, dar nu până la sfârșitul anului era supărat pe noi și să ne distrugem cu bezzakonmi nostru, dar da nizposlet pe pământ însetat și ploaie izsohshuyu abundente și pacea pe care El le poate acorda să dea roade și aer de sezon. Îngenunchează eficientă petiția dumneavoastră la mila regelui Cerului, dacă voi nu sunt pentru noi, păcătoșii, abominabil, dar de dragul servitorilor săi aleși care nu au indoi genunchiul lui Baal sa lumii, de dragul blândețea și neintelepte copii pentru animale bezslovesnyh și păsările cerului, care suferă pentru fărădelegile noastre și se topesc de căldură, căldură și sete.

Pentru a ne cere rugăciunile voastre favorabile din partea Domnului spiritul pocăinței și serdechnago emoție, duhul blândeții, și cumpătarea, spiritul iubirii și răbdare, spiritul fricii de Dumnezeu și evlavie, dar tacos, vozvrativshesya de la calea nelegiuirii pe calea cea bună a virtuții, noi umblăm în lumina poruncilor lui Dumnezeu și să ajungă la noi Promis din fericire, favorizează Beznachalnago Dumnezeu, Fiu pentru omenire și harul Său Duh Preasfânta, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. "

Rugați-vă Ilie Profetului despre bani

Dacă există probleme cu finanțele, atunci puteți să vă întoarceți la sfânt, pentru a vă ajuta să remediați această situație. Pentru a conduce ritualul, luați o monedă de 5 cenți și aruncați-o pe podea și apoi spuneți aceste cuvinte:

"Ilya este generoasă, generoasă,

Prosperitatea și bogăția pentru felul meu de dar,

Am un nick nediluat,

Lasă-mă să nu-mi dau nici o zece,

Zeci de ani îmi fac bani.

Sărăcia și nenorocirea, Perem Thunderer,

Și Ilya Profetul a adus noroc și noroc familiei mele.

Amin. "

După aceea, ridicați moneda și păstrați-o în casă, punând-o pe orice factură. Ca rezultat, veți obține un talisman care va atrage prosperitatea materială.

Semne și tradiții în ziua lui Ilie

Este interzis să lucrezi la această sărbătoare, pentru că nu numai că nu va aduce nici un rezultat, dar poate, de asemenea, să se mâniască pe sfântul care va trimite un duș și va distruge recolta. Nu puteți scoate bovine din pășune, deoarece spiritele rele rele se pot muta în ea. Dacă pe 2 august nu se pot face furtuni în acest moment, stați sub copaci, strigați și distrați-vă. Pentru a-mi proteja casa de mânia lui Ilya, oameni La 2 august, Profetul în ajunul fumigated casa cu tămâie, și în timpul unei furtuni, au închis ferestrele și ușile, și a aprins o lumânare lângă imagini. Se crede că 2 august se încheie vara și toamna începe, astfel încât schimbările climatice, comportamentul păsărilor și oamenii se pregătesc pentru recoltare. În timpul unei vremii nefavorabile este necesar să se colecteze apă de ploaie, deoarece există o opinie că are o mare putere care protejează de ochiul rău. Dacă o persoană în ziua de Ilie a fost expusă ploii, înseamnă că pe tot parcursul anului nu va fi afectat de boli și de probleme. Una dintre cele mai importante interdicții din această zi - nu puteți înota în apă deschisă. Se crede că apa este deja fierbinte, și chiar sirenele pot trage spre fund.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 − = 78