iubirea semnelor zodiacale

Dragostea semnelor zodiacale este la fel de diferită ca și noi toți. În același timp, există o anumită atitudine similară față de acest sentiment printre reprezentanții aceluiași element. Deci, oamenii din semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator), perceput de dragoste ca un eveniment important în viața ta, care poate izbucni mai luminos și mai luminos, în cazul în care partenerul lor este reprezentantul elementului de aer (Gemeni, Balanta, Varsator).

Dragostea dintre semnele zodiacului Focului și apei (Rac, Scorpion, Pesti) este foarte diferită. De regulă, în natură apa poate stinge un incendiu. Deci, se poate întâmpla între oamenii acestor semne - sunt prea diferiți, atât în ​​temperament cât și în opiniile lor despre relațiile de dragoste.

În ceea ce privește semnele Pământului (Taur, Fecioară, Capricorn), aceștia găsesc un limbaj comun cu oameni de foc, iar soliditatea lor va contribui doar la consolidarea relațiilor.

Cum înțeleg diferiți oameni dragostea zodiacului?

Fiecare semn al Zodiacului în felul său reprezintă o relație de dragoste, și chiar și reprezentanții acelorași elemente se comportă diferit, de exemplu, semnele Focului:

 • pentru că dragostea Berbecului este o aventură uimitoare, care este cu atât mai interesantă și tentantă, cu atât mai puternică este reacția partenerului;
 • Lionii sunt mai serioși și mai atenți, în comparație cu frații lor, prin semnul - Berbec. Iubirea lor nu va fi arsă, dar va arde cu o flacără chiar și puternică;
 • dragostea de Sagetator se poate aprinde și se poate lăsa afară: este mai volatilă decât alte semne ale Focului.

Cum arată dragostea semnele zodiacului?

 1. Berbec, De regulă, ei sunt gata să îndeplinească orice dorință a iubitului (iubitului), dar este important pentru ei că tot ce fac ei este apreciat.
 2. Taurul manifestarea caracteristică a iubirii în plan material - poate fi o bijuterie de modă rafinată, o sticlă scumpă etc.
 3. Gemenii gata pentru cadouri care poartă dragoste și căldură: jucării moi, bijuterii ieftine dar frumoase.
 4. cancerele va înconjura dragostea lor cu romantismul și misterul: se va oferi o seară romantică cu lumânări și, dacă este necesar, de dragul iubiților, ei vor fi gata pentru sacrificiu de sine.
 5. lei-pragmatiștii, deci darurile sale sunt un exemplu de soliditate și bunăstare, ceea ce înseamnă că ele nu vor fi frecvente, ci scumpe.
 6. fecioară de obicei laconic, dar sunt gata să renunțe la totul și să ajungă la ajutorul unui iubit.
 7. Balanța. Pentru ei, în dragoste, plăcerea este importantă: ei sunt gata să-i dea partenerului, dar ei solicită aceeași întoarcere.
 8. Scorpions în dragoste ușor de gestionat și gata pentru orice de dragul unui iubit.
 9. arcasi își manifestă de obicei dragostea în mod deschis, este gata pentru fapte nebune, care, întâmplător, nu sunt întotdeauna justificate.
 10. Vărsătorii un pic rece, iar iubirea va trebui cel mai probabil să aleagă una aleasă sau una aleasă.
 11. Capricornul în dragoste - aceasta este o preocupare constantă, prin urmare, grija de sănătatea alese, el, mai degrabă, va cumpara nu flori, ci o pătură caldă.
 12. pește Ei vor încerca să-și impresioneze pe cei dragi cu discursuri inteligente și cu o viziune largă.

Cum înțelege dragostea diferitele semne ale zodiacului?

Înțelegerea de dragoste pentru diferite semne ale zodiacului este de asemenea diferit: în cazul în care semnele de foc impetuos și ostentative, cererea de aer în jocuri romantice relații fantezie: rutină și mediocritatea nu este pentru ei. Semnele Pământului preferă în relații soliditatea, deschiderea, adevărul. Pentru semne de Apă în dragoste, este necesară o atitudine delicată, o dragoste, un anumit mister și precauție.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

70 − = 68