sare a celui de-al patrulea, din ochiul rău și degradarea

Joia de sare din Ortodoxie este considerată produs special, poate fi gătită doar o dată pe an - în Joia Sfântă a Săptămânii. Conform poveștii biblice este joi, în ajunul răstignirii lui Hristos a avut loc în ultima cina cu ucenicii Lui. În această zi din Săptămâna Sfântă a făcut mărturisire și comuniune, pentru a curăța în casele lor și să direcționeze puritatea înainte de Paști, vizita de baie, gatiti feluri de mancare cozonaci si copt, precum și a face sare joi, care se salvează de deochi și alterării.

Utilizați joi sare

Din cele mai vechi timpuri în Rusia este renumit pentru sarea de sare, a cărei utilizare este larg utilizată datorită proprietăților sale speciale. Ce este acest produs? Această sare de mare, care se calcinează în tigaie fierbinte sau în cuptor, adăugând adesea o pâine de secară sau firimituri un aluat gros. Când se prepară acest condiment, este obișnuit să se citească rugăciunile, astfel încât sarea să obțină proprietăți speciale de vindecare. După răcire, sarea este zdrobit într-un mojar, se toarnă într-un sac de pânză și stocate pentru pictogramele de pe altar.

La masa de Paști, sarea de joi a servit ca o condimente pentru ouă consacrate și alte mese de Paște. Această sare este utilizată și pe tot parcursul anului, cu diferite boli a fost adăugat la produsele alimentare fiind bolnav, a soluției sale de a face comprese și loțiuni, frecat inflamat la fața locului. Tratate în acest fel și bovine domestice, adăugând sare la bolul de băut cu apă sau amestecând cu piure de pâine.

Anotimpurile a servit ca un fel de talisman, cusute în amuletă ei, și au fost cu el pe piept, a luat o călătorie lungă sau în față. Se credea că ar putea fi salvat de la un glonț în război și de la o persoană rea pe drum.

sare de sare

Aplicarea de joi sare în magie

Sare de joi nu este doar un element al ortodoxiei, se crede că are proprietăți magice puternice. Utilizați sare de joi din ochiul rău și degradarea, atât umane, cât și locuințe. În ultimul caz, nu trebuie nici măcar să faceți ritualuri speciale. Dacă locuința dvs. era predispusă la corupție sau la ochi răi, atunci când pierdeți sarea într-o tigaie, va emite o crackură caracteristică. Așteptați până când oprirea se oprește și finalizați pregătirea condimentului vindecător prin toate regulile. După aceasta, puteți presupune că casa dvs. este complet eliminată de negativitate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 − = 46