Lumea Astrală

Lumea astrală - este un fel de spațiu condițională, spațiul cosmic, în cazul în care există sufletul omului, să rămână acolo pentru ceva timp să treacă printr-o mulțime de sentimente, și apoi vin înapoi în corpul fizic, păstrând în același timp plin de amintiri ale tuturor experiențelor obținute. Ieșirea în lumea astrală poate fi involuntară, ceea ce se întâmplă de cel puțin o dată sau de două ori în viață și arbitrar - adică care decurg din voința persoanei.

Există o lume astrală?

Lumea astrală este ceva ce nici un sceptic nu poate crede, care tind să respingă tot ce nu poate fi atins. În plus, pentru a avea acces la lumea astrală, este necesar să găsești un profesor și să stăpânești metodele de intrare și ieșire pentru o lungă perioadă de timp. Unii dintre ei o primesc în prima săptămână, în timp ce alții durează câteva săptămâni. Singurul mod în care scepticii pot crede în astral este să intre în el. Deși aproape că nimeni din partea de jos nu decide să petreacă atât de mult timp pe această întreprindere.

Iar pentru cei care admit existența necunoscutului, lumea astrală a încetat de mult să fie o categorie de miracole. Lumea astrală și ierarhia sa sunt înțelese literal de la primele sesiuni și de fiecare dată călătoria devine mai interesantă și mai interesantă.

Nivelurile și ființele lumii astrale

Principalul lucru, rețineți că diversitatea lumii astrale este limitată doar la ceea ce credeți sau puteți să credeți.
Spațiul lumii astrale are șapte nivele. Ele diferă în grade diferite de densitate și vibrații. Spațiul astral al Pământului este incredibil de mare și este puțin probabil să te plictisești vreodată acolo.

Primul nivel este cel mai înalt astral, cel de-al șaptelea cel mai mic. Este legat de ființele astrali, demoni și secrete ale acestei lumi: cu cât este mai mare nivelul, cu atât mai puternice sunt vibrațiile creaturilor care o locuiesc.

Planurile inferioare sunt incredibil de asemănătoare cu realitatea noastră, dar cu cât creșteți cu cât creșteți, cu atât mai multe schimbări vă observați. Nivelurile sunt împărțite în trei categorii - în primul nivel 1-3, în cel de-al doilea - 4-6, în al treilea - al șaptelea nivel (domeniul păcatului și viciului, iadul). În astral, fiecare lucru nu este vizibil dincolo de o privire, ci din interior, din toate părțile dintr-o dată. Nu vine imediat, ci cu experiență.

Cum să intri în lumea astrală?

Întrebarea despre cum să intri în lumea astrală se bazează adesea pe o frică banală. Chiar dacă știți incredibil de mult pentru această lume minunată, puteți fi încă frică pentru a obține unele prejudiciu moral, iar acest sentiment nu va lăsa să intre în starea de drept și într-o călătorie. Dar amintiți-vă: dacă faceți bine, nu vă puteți răni singur. Și dacă aveți o dorință, voință, răbdare, timp și loc, atunci cu siguranță veți stăpâni calea către astral.

Înainte de a intra în lumea astrală, trebuie să știți cât de puternică este voința voastră. Este necesar să învățați să opriți complet gândurile. Puneți ceasul în fața dvs. și opriți procesul de gândire. Dacă nu vă puteți menține un minut, va fi extrem de dificil pentru dvs. și dacă sunteți în liniște fără gânduri timp de aproximativ 10 minute, totul va fi ușor pentru voi. Antrenează voința de a nu mai gândi - e minunat să vii la îndemână. Cu o săptămână înainte de lansarea planificată, nu mâncați carne, nu faceți sex, citiți cărți despre ezoterism și renunțați la îngrijorările lumești. Oprirea trenului.

Deci, procesul în sine:

    cum să intri în lumea astrală

  1. În ziua în care ați planificat să intrați în astral, asigurați izolare fonică și lumină (fixați ochelarii și o mască pe ochi).
  2. Aprindeți lumânările parfumate și fumați.
  3. Amintiți-vă confortabil, acoperiți călduros - cu relaxare, corpul poate îngheța.
  4. Relaxați-vă și opriți toate gândurile.
  5. Imaginați-vă o scânteie de lumină în întuneric și zburați la ea. Se pare că aceasta este o strălucire pe perete, iar voi în tunel.
  6. Zburați până la ieșire.
  7. Pentru a te întoarce, gândește-te la corpul tău așezat pe pat.

Acest lucru este foarte simplu, dacă ați învățat anterior cum să dezactivați dialogul intern. Începeți practica numai cu profesorul!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 + = 67