Muladhara Chakra

Dacă practicați yoga, probabil știți ce este muladhara - chakra, care simbolizează apariția vieții. Mulți nu știu unde este chakra muladhara. Deci: este situat la capătul coloanei vertebrale și atinge anusul, testiculele, colul uterin.

Muladhara chakra este un lotus purpuriu cu patru petale, cu un cerc roșu, în centru este un pătrat de aur. Petalele sunt întruparea fericirii superioare, fericirea înnăscută. Este fericirea unității forței și a curajului. Nivelul de conștiință care simbolizează povestea biblică a lui Adam și Eva după ce au încercat fructul interzis în Grădina Edenului este prima chakră muladhara. Acesta servește ca punct de plecare pentru transformare prin practicarea yoga.

Ce înseamnă 1 chakra muladhara?

Cuvântul mula înseamnă rădăcină sau fundație, iar adhara este fundația sau sprijinul. Fundația principală. Muladhara chakra este dezvoltarea, re-crearea individului uman. Acesta este punctul de plecare, trampul pentru a atinge niveluri mai înalte de înțelegere.

În chakra muladhara există kundalini, potențialul inactiv al fiecărei persoane. El urcă prin chakrele de-a lungul unui canal simbolic - sushumna.

Oamenii au abilități unice de conștiință și înțelegere de sine, dar, de cele mai multe ori, ele rămân neatinse, nefolosite. Chiar și o parte a potențialului său este rar folosit de om.

Chakra Muladhara este responsabilă pentru echilibrul emoțional și de memorie. Acesta este punctul de plecare al canalului simpatic stâng - aici se acumulează trecutul individual și colectiv care reacționează la emoționalitatea unei persoane.

Foarte important este armonizarea chakrei muladhara. Acest lucru are un efect pozitiv asupra stării mentale și fizice globale. Multe boli apar pe fondul stresului și al supraexprimării. Chakra muladhara trezită aduce omului bucurie și înțelepciune, nevinovăție și puritate. Astfel de oameni sunt norocoși.

Hai să aflăm ce trebuie făcut pentru a deschide chakra Muladhara.

Datorită acestui lucru, o persoană va primi energie de activitate, forță de acțiune în lumea materială. În plus, astfel de oameni primesc sănătate și capacitatea de a câștiga bani, de a deține valori materiale. În general, această chakră este responsabilă pentru realizarea omului în lumea fizică.

Dacă se respectă principiile spirituale ale muladharului, atunci se va desfășura chakra muladhara. Dacă acestea sunt rupte, atunci se va produce distrugerea, privarea forței și a energiei, chakra se va închide și se va opri, ceea ce va duce la distrugerea sistemului musculo-scheletic.

Principiile spirituale ale chakrei

 • Nu puteți face rău sau violență altora și voi înșivă.
 • în orice caz, nu atribui altcuiva.
 • adevărul față de sine și de alți oameni este important.
 • datorită independenței, puteți deschide și ridica energia.
 • câștigă numai cale sinceră.

Cum de a dezvolta chakra muladhara?

  prima chakra Muladhara

 1. Este necesar să se respecte principiile de bază ale lui Muladhara, descrise mai sus.
 2. Dezvoltați chakra prin exerciții fizice. Poziția voastră de viață ar trebui să fie dorința de forță fizică și excelență.
 3. În viața ta, trebuie să existe un obiectiv de a face bani. Este necesar să se ia măsuri care vizează atingerea și multiplicarea valorilor materiale.
 4. Efectuați tehnici de meditație - această aprindere a chakrei, auto-hipnoză și descoperirea puterii lui Kundalini.

Acum știi cum să deschizi chakra Muladhara. Fiți sănătoși, trăiți fericit vreodată după aceea. Crede în tine, puterea ta. Fie ca toată viața ta să fie plină de pozitivitate. Lucrul cu chakra muladhara vă va ajuta în acest sens.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 51 = 55