negru fluture

Din cele mai vechi timpuri, majoritatea oamenilor cred că fluturii sunt sufletele morților și, prin urmare, nu pot fi uciși în niciun caz: amenință probleme grave. Dar trăim într-o lume plină de lumină, iar fluturii colorați sunt invitați frecvenți în grădini și grădini. Adevărat că, uneori, zboară în casele noastre și nu e nimic de ce să ne facem griji atunci când un oaspete strălucitor cu aripi stă pe brațul sau capul unui bărbat. Și dacă un fluture negru a zburat în apartament - ce înseamnă asta în legătură cu asta?

Semne despre fluturii negri

În interpretarea aspectului lor în casă există unele discrepanțe.

  1. Potrivit unora, apariția unui fluture negru nu este considerată o avertizare serioasă a problemelor viitoare.
  2. Alții cred că un fluture de culoare neagră este un avertizor al pierderilor mari și a problemelor majore.
  3. Dacă un fluture negru a zburat printr-o fereastră, un semn avertizează că știrile neplăcute pot "zbura" foarte curând, așa că trebuie să fii extrem de atent și atent.
  4. "Cantitatea de negativitate", ca să spunem așa, pe care o poate aduce un fluture la viață, se spune că depinde direct de dimensiunea insectei. Prin urmare, cu cât este mai mică, cu atât va fi mai ușor să depășească problemele.

Este important să înțelegeți cum se comportă fluturele întunecat care a intrat în cameră, acest semn are o astfel de interpretare:

  1. Dacă a zburat, se așeză pe un obiect și se așează liniștit, atunci vestea neplăcută pe care o vei face cunoscută poate trece dacă nu vei lua nici o acțiune activă.
  2. Atunci când o insectă se aruncă în jurul apartamentului și bate fereastra, problemele vă vor influența în mod activ viața și vor crea discordii, scandaluri și vor duce la pierderi mari.
  3. Un fluture negru, înfășurat peste capul unei anumite persoane, îi promite probleme serioase în viață. În același timp, este greșit să credem că ea neapărat prezice moartea, dar trebuie să fii gata pentru probleme majore.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 − 46 =