Walpurgis ritualuri de noapte

Walpurgis Night este o sărbătoare păgână, care este sărbătorită între 30 aprilie și 1 mai. Mulți cred că de data aceasta este o vrăjitoare, dar de fapt slavii sărbătoresc sfârșitul iernii și debutul perioadei de vară. Noaptea Walpurgis este timpul ideal pentru ritualuri, rituri și conspirații, iar visele văzute în această perioadă sunt considerate profetice. În această zi, puteți întreba forțele de salvare superioare pentru ajutor în sfera financiară, în viața dvs. personală, iar fetele au făcut ritualuri pentru frumusețe. Slavii au crezut că este o sărbătoare a fertilității, așa că i-au cerut pe zei pentru o recoltă bună.

Rit și conspirație pentru frumusețe în Noaptea Walpurgis

În vremurile străvechi, oamenii credeau că ierburile colectate pentru această sărbătoare au o putere magică. Înainte de răsărit de soare, se obișnuiește să se colecteze roua, care este folosit pentru a face poțiuni. Pentru a îndeplini ritualul de frumusețe, trebuie să puneți un seringă de rouă seara sau să-l colectați din plante pe cont propriu dimineața. Când se ridică soarele este necesar, spălați roua colectată și spuneți parcela:

"Binecuvântată rouă, Ajută-mi fața să nu îmbătrânească,

Spălați ridurile de pe frunte, Smooth pielea mea,

Ștergeți ridurile ochilor, dați-mi frumusețea și puritatea.

Ascultați cuvintele mele, împliniți dorința mea,

De la Beltan la Beltan, prelungi vraja mea.

Această vrajă are o cantitate enormă de forță și durează exact un an până la următoarea noapte Walpurgis.

Ritualul și conspirația pentru bani în Noaptea Walpurgis

Pentru a atrage să te fluxul de numerar necesar pentru a efectua ritualul de la miezul nopții, pentru care ia o culoare de aur lumanare, verde, șase și nouă alb și are un ulei de pin și sare. Lumânări trebuie să fie atent uns cu ulei si le-a pus pe masă într-o anumită ordine: în centru, se pune lumânare de aur, aranja în jurul verde și le înconjoară cu albii. Exact la miezul nopții lumina luminii de aur, și apoi, în sensul acelor de ceasornic primul alb, și apoi lumânări verzi. După aceea, de trei ori mergeți în jurul mesei și spuneți un astfel de complot:

"De trei ori Jupiter va merge în jurul valorii de soare, bani mă va aduce"

Repetați cuvintele de trei ori. Apoi, stai câteva minute în tăcere și gândește-te la bani. Stingeți lumânările în ordinea inversă inversă.

Plăci pentru a atrage iubirea în Noaptea Walpurgis

Există un ritual care vă va permite să scăpați de singurătate și să atrageți un partener sufletesc în viața voastră. Pentru ao conduce, trebuie să găsești un tufiș din pădurea în creștere, câinele să se ridice sau să se învârtă și să spargă o ramură aproape de vârf. Luați-o în mână și stați la est, la zece metri de tufiș, cu spatele la el. Filiala pe teren nevoie pentru a trage un cerc cu un diametru de aproximativ 1 m set în ea, în căutarea la est, și ridicând capul deasupra ramura pe care doriți să le păstrați în mâna stângă, ar trebui să spunem o astfel de conspirație .:

"Deasupra copacilor din păduri zboară păsările - femele și bărbați îndrăgostiți de ei. Lasă-mă peste tot, o femeie, așteptând în dragoste cu bărbații.

Noaptea Walpurgis - ritualuri

Apoi lipiți o ramură în centrul cercului și, fără să vă uitați înapoi, mergeți acasă.

Ritualul de dragoste pentru Noaptea Walpurgis "May Tree" este foarte popular. Trebuie să pregătiți un copac în avans. Aceasta poate fi o mesteacăn sau o salcie sau puteți găsi cu ușurință o ramură mare. Ar trebui să fie decorat cu panglici de diferite culori, pe fiecare dintre care unul ar trebui să facă o dorință. Culoarea benzii are o anumită valoare:

  • albastru - protejează de ochi răi și de alterarea;
  • verde închis - promovează prosperitatea;
  • roșu înseamnă dragoste;
  • violet închis - asigură pacea;
  • albastru închis pentru sănătate;
  • alb - un simbol al purității;
  • galben - pentru dezvăluirea creativității.

În noaptea Walpurgis, trebuie să mergeți la un copac decorat sau să ieșiți pe un deal cu o ramură. Este important să conduceți ritualul în compania altor persoane. Toți participanții trebuie să se alăture mâinilor și să danseze în jurul arborelui sau ramurii în sensul acelor de ceasornic, spunând în același timp un complot de dragoste în Walpurgis Night:

"Dragoste înaintea mea,

Dragoste în spatele meu,

Dragostea de lângă mine,

Dragostea este peste mine,

Dragostea este sub mine,

Dragostea este în mine,

Dragostea vine de la mine,

Dragostea vine la mine.

Îmi place (iubire) ".

Conspirația trebuie repetată de trei ori. După aceea, este necesar să se facă un altar mic din pietre și să se decoreze cu flori.

Pentru a construi relații, puteți petrece în Noaptea Walpurgis Walpurgis noapte și conspirațiiun simplu ritual. Pentru el, luați două șiruri de roșu. Pe una dintre ele se leagă noduri, numărul cărora trebuie să corespundă vârstei alesei și, pe de altă parte, cât de vechi sunteți. Apoi conectați firele unul cu celălalt și începeți să legați nodurile până când firul se scurge. După aceea, arde-l pe foc și spune-i conspirației:

"Prin apă pură, peste pământ negru,

Pe foc clar, într-un vânt rapid

De la mine la tine, de la tine la mine,

De la trup la suflet, în zi și în noapte. "

Cenușele trebuie să fie împrăștiate în vânt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 3 =