nunta semnelor din noiembrie

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au acordat o atenție deosebită semnelor și le-au folosit chiar și într-un eveniment atât de important ca și căsătoria. Chiar și strămoșii noștri au crezut că această căsătorie, încheiată în toamnă, va fi puternică și stabilă. În plus, noii soți nu vor suferi de probleme materiale.

Slavii au ales exact toamna pentru nuntă, pentru că în acel moment recolta se apropia de sfârșit și exista ceva pentru a servi oaspeții. Pătuțul rău a fost considerat mese neîncasate, deoarece a însemnat că familia tânără va avea probleme financiare.

Nunta in noiembrie - semne si traditii

Sfârșitul toamnei este considerat cel mai potrivit moment pentru căsătorie, deoarece în această perioadă există multe sărbători religioase pe care noii soții le pot alege pentru propriile sărbători. 4 noiembrie, creștinii sărbătoresc sărbătoarea icoanei Maicii Domnului din Kazan. Se crede că dacă iubitorii fac o căsătorie în această zi, ei vor primi protecție împotriva trădării și separării și nu se vor teme de bârfe de la vrăjmași. Căsătoria încheiată în această vacanță strălucitoare va fi lungă și fericită.

În conformitate cu semnele existente despre nunta din noiembrie, căsătoria, încheiată la Paraskeva Linnitsa - sărbătoare slavonă, în timpul căreia Sfânta Parascheva este venerată, va fi puternică și lungă. Pentru rugăciunile sale, singurele fete singure care doresc să găsească un partener sufletesc și doamnele căsătorite cer o relație de familie puternică. Sfantul ajuta, de asemenea, la conceptia copilului.

Conform semnelor existente, dacă mireasa, care se căsătorise în noiembrie, pune pe bijuterii de aur, ea întărește predicțiile favorabile despre o viață fericită în familie. Încă mai tânăr este recomandat într-un loc secret să fixați un știft aurit și să puneți o monedă în pantof. Slavii credeau că un bărbat care a hotărât să se căsătorească în noiembrie ar fi norocos cu soția sa, deoarece îi va înconjura cu grijă pentru tot restul vieții.

Acum hai să vorbim despre ziua potrivită pentru o nuntă. Se crede că sindicatul a încheiat luni, va da bogăția nou-născuților. Soții puternici de sănătate vor oferi căsătoria, încheiată marți. Ziua cea mai favorabilă pentru o nuntă este miercuri. Nu este recomandat să mergeți sub coroană joi sau vineri, deoarece, potrivit superstițiilor, viața de familie va fi plină de diferite probleme și necazuri.

Semne de vreme legate de luna noiembrie:

  1. Dacă ziua căsătoriei era zăpadă sau ploaie, atunci uniunea va fi prosperă și fericită.
  2. Când fulgii de zăpadă cad din cer - acesta este un semnal că tinerii vor trăi în prosperitate și nu vor avea probleme cu finanțele.
  3. Dacă în noiembrie a fost o nuntă și a existat un îngheț sever, după semnele tinerilor, primul copil va fi sănătos și puternic.
  4. Vântul puternic pe nunta din noiembrie poate face o pereche de lejeritate, iar viața într-o astfel de căsătorie va fi de asemenea vântoasă.
  5. Thunder pentru nunta din noiembrie este un predicator al tragediei.
  6. Dacă pentru nunta din noiembrie semne despre nunta din noiembrie prima zăpadă a căzut, apoi mireasa trebuie să meargă cu siguranță de-a lungul ei pentru a rămâne pentru o persoană iubită pentru tot restul vieții ei.

Există, de asemenea, multe tradiții de nuntă, de exemplu, părinții pentru a strânge mai întâi relațiile copiilor lor la ușa casei sau bisericii, au pus o închizătură deschisă, care, după ce perechea a trecut prin ea, a fost închisă. Aceeași cheie și blocare au fost aruncate în locuri diferite, de exemplu, îngropate într-o pustie sau aruncate în râu.

Nunta din noiembrie, conform semnelor populare, a promis tinerilor o viață fericită și bogată pentru a întări importanța superstiției, rudele au scos cereale din hambarele, care, după căsătorie, au fost stropite cu un cuplu. Oamenii au crezut că în acest fel părinții și-au asigurat copiii nu numai stabilitatea materială, ci și nașterea unor descendenți sănătoși.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 4