nunta în semne septembrie

Viitorii mireni și rudele lor încă mai cred că alegerea corectă a zilei căsătoriei este garanția fericirii familiale. Adesea se îndreaptă spre sursa înțelepciunii populare - semne, pentru a anticipa ceea ce îi așteaptă în viitor. Conform tradiției, sindicatele de nunți sunt cel mai adesea încheiate la începutul toamnei, deoarece strămoșii noștri au crezut că din acest moment este perioada cea mai favorabilă. De exemplu, multe semne despre nunta din septembrie sunt numite fericite. Dar aici un factor important este ziua în care tinerii s-au adunat să meargă sub coroană.

Zile favorabile pentru nunta din septembrie

Cele mai bune zile pentru căsătorie sunt în mod tradițional considerate a fi 22-23 septembrie, coincide cu zilele echinocțiului. Se crede că aceste date sunt asociate cu schimbări favorabile, care constituie o bază solidă a fericirii familiale. Dar, la începutul lunii, nunțile au fost rareori jucate, așa că sa crezut că această căsătorie, încheiată la 10 septembrie - cu Anna și Savva - a promis noilor venerați o viață comună în sărăcie și sărăcie. Cel mai adesea, nunta a fost amânată până în a doua jumătate a lunii - după apariția vara indiană, după 14 septembrie.

Ce înseamnă nunta în septembrie?

Despre faptul dacă unirea a doi iubiți va fi fericită, a fost judecată pe diferite semne de toamnă. De exemplu, dacă ziua aleasă pentru nuntă era caldă și însorită, atunci într-o familie tânără va exista armonie și armonie. Dacă a început să plouă, există anumite dificultăți. Dar dacă apa de pe cer a turnat direct în timpul ceremoniei - aceasta este pentru bogăție. Nu merita împrumutat bani pentru o nuntă în septembrie - va dura mult timp pentru a plăti datoriile. Pentru a organiza ceremonia mai bine înainte de prânz - atunci uniunea va dura. Dacă cineva de la viitorii soți sa născut în septembrie, atunci trebuie să alegeți o zi pentru nuntă, care nu coincide cu ziua nașterii, altfel căsătoria va fi nefericită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 1