Jasper piatră magie proprietăți

Jasper este o piatră magică și vindecătoare, care, din cele mai vechi timpuri până în prezent, își distinge proprietățile magice și este folosită în medicina populară și magie.

Cadoul de vindecare al acestei pietre este folosit pentru diverse necazuri. Mai ales pentru femei este un jasper roșu bun, cu proprietățile sale magice în lupta împotriva tot felul de boli. Bolile asociate cu infertilitatea, inflamația feminină, zilele critice dureroase sau procesele inflamatorii cu sângerare sunt vindecate cu ajutorul pietrei roșii de iasomie. Există conspirații puternice care implică roșu jasper pentru recuperarea rinichilor, stomacului, creșterea apetitului. Proprietăți magice excelente ale jasperului cu boli oculare și dureri de cap asociate cu picături de presiune. În viața de zi cu zi, decorațiile de la Jasper protejează în mod fiabil de ochii răi și aduc pace și pace în casă.

Proprietățile magice ale jasperului de diferite culori

Green Magic Jasper

Piatra cea mai activă din punct de vedere energetic, jasperul verde, are proprietățile magice de a sperie spiritele rele. Vindecă de stuttering, protejează o persoană de hipnoză și conspirații.

În Thailanda, jasperul verde ia titlul onorific de piatră care prelungește viața. Statuia Buddha de smarald sa născut tocmai din această rasă.

Amuletele din forma ovală, realizate din jaspis verde, se hrănesc activ cu energia cosmică pură, dându-i stăpânului o sarcină zilnică de putere nouă, pentru realizarea faptelor bune.

Yellow Jasper - Proprietăți Magice

Care sunt proprietățile magice de jasp galben, primii care învață în Egiptul antic. Este un copil al soarelui care-și mănâncă sarcina. O piatră pozitivă din punct de vedere energetic, capabilă să ofere longevitate, tinerețe, frumusețe și sănătate. Afectează îmbunătățirea vezicii urinare, elimină și protejează împotriva bolilor genito-urinare.

De asemenea, Jasperul galben este capabil să neutralizeze energia negativă a bijuteriilor de aur. După cum știți, aurul - metalul este puternic, absorbind și păstrând tot negativul, care îi poate întâlni pe proprietar în timpul zilei, săptămânii ... toată viața. Din când în când, aurul este supus curățării, inclusiv a energiei. Piatra de jaspis galben fără odihnă este capabilă să neutralizeze negativul fierului galben fără alte manipulări cu curățarea decorului sau a amuletului.

Blue Jasper și proprietățile sale magice

Este în general acceptat faptul că proprietățile magice ale jaspisului albastru tind să fie mai mult spre clarviziunea și previziunea cauzei, situației sau rezultatului călătoriei pe distanțe lungi.

În plus față de frumusețea sa atrăgătoare impecabilă, jasperul albastru aduce frumusețea interioară, umană. Unirea lumii, pacea și echilibrul, piatra trimite bio-valuri celulelor purtătorului său și îi dă o recuperare rapidă, iluminarea minții și a gândurilor, ascuțim simțurile: vederea, auzul, mirosul.

Jasperul albastru a fost întotdeauna luat cu ei într-o călătorie mare de către navigatori. La urma urmei, o piatră albastră pașnică ajută atât pe apă cât și pe uscat. Protejați-vă de furtuna rea proprietățile magice ale jasperuluiîn modul greu și atacurile piraților, toată lumea a vrut. Astăzi, o piatră poate fi considerată un talisman de afaceri, ajutând în afaceri.

Indiferent de culoarea pe care o alegeți, produsele de jasp care se potrivesc cu toate semnele zodiacului, fără excepție, vă vor ajuta întotdeauna să vă întăriți părțile pozitive și să eliminați deficiențele care există în fiecare persoană vie. Piatra poate reduce nevoia de a consuma alcool, elimina pofta de fumat, var si somnolenta. Vasele, cuferele și cifrele de jasp, stând acasă, protejează familia de argumente goale și calmează bârfa.

Un jasper de piatră bun, care a apărut în casa ta, va aduce cu ea o mulțime de fericire și zile luminoase.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

57 − 51 =