conspirația mărului

În magia dragostei, merele sunt folosite adesea, deoarece aceste fructe sunt considerate ca fiind cerești, iar forma lor le amintește inimii. Există multe ritualuri diferite, vom considera cele mai populare și mai eficiente dintre ele.

Un complot simplu pe un măr pentru a aduce înapoi pe cel iubit

Acest ritual este potrivit pentru persoanele care au merișoare lângă casa lor. Pentru el, pregătiți o foaie mică de hârtie, un ac nou, un cârlig de croșetat și o batistă curată. În zori, ieși în stradă și rupe cel mai frumos măr din pom. Cu un ac, trageți cu degetul pentru a face un sânge și scrieți-l cu numele celui ales pe hârtie. Din partea coada, faceți o gaură pe fructele în care doriți să puneți hârtia pliată. Închideți gaura cu o bucată de măr. Următorul pas este să citești orice rugăciune despre dragoste și să faci un nou croșet cu 99 de puncte, în timpul fiecăruia citește un astfel de complot:

"Cum un măr a stricat pe Adam, astfel încât sufletul prin mărul servitorului lui Dumnezeu (numele iubitului) sa îndrăgostit de servitorul lui Dumnezeu (numele vostru). Amin. "

Acoperiți mărul cu o batistă și ascundeți-l. Este important să nu spui nimănui despre ritual. Rămâne să aștepți 12 Lun, privind satelitul, citiți conspirația de mai sus.

Plot pentru melancolie pe un măr

Acest ritual simplu poate fi folosit la despărțire, atunci când doriți să vă întoarceți pe cel iubit sau într-un moment când acesta este departe. Pentru ao conduce, trebuie să pregătiți un măr roșu coapte. În zori, tăiați-l în două jumătăți și plasați o foaie de hârtie între ele, pe care trebuie să scrieți numele iubitului. În acest timp este necesar să citiți o astfel de conspirație:

"Pe măsură ce marul se va usca, se va plictisi și sclavul lui Dumnezeu (numele)!"

Apoi, jumătate jumătate de fructe cu un fir roșu și puneți-le într-un loc însorit. Cum mărul se va usca, iar omul iubit se va plictisi.

Dragoste complot pentru un măr cu o icoană

Acest ritual poate fi folosit de o persoană care crede în Dumnezeu. Este necesar să se pregătească icoana Fecioarei și un măr copt de culoare roșie. Realizați ritualul până în zori. Stați lângă icoană și spuneți o rugăciune cu care vă referiți de obicei la Puterile Înalte. Rugăciunea poate fi oricare, cel mai important, despre care se spune despre dragoste pe meredragoste. Cereți Maicii lui Dumnezeu să întărească sentimentele cu obiectul adorării. Este important să țineți minte imaginea celui iubit tot timpul. Următorul pas - citiți complotul dragostei pe un măr, iar apoi, ar trebui să fie pus pentru pictograma:

"Mărul se usucă, sclavul (numele obiectului) are oftat pentru mine. Apple putregai va strica, sclavul (numele obiectului) ma va vedea vreau. Maică-mamă a lui Dumnezeu, reamintesc sclavului (numele obiectului) al meu, al servitorului lui Dumnezeu (numele meu). Așa că îi lipsește și se plictisește. Pe măsură ce marul se va usca, sclavul (numele obiectului) nu mă va uita nici măcar într-o oră, nu într-o zi, nici după un an. Nu i-ar fi văzut griji, cum mi-ar fi dor de mine, oricum, doreau să vadă. Fie ca toate astea, dragul meu să nu mă uite. Amin. Amin. Amin. "

Când fructele se usucă, complotul poate fi considerat realizat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

60 + = 62