Rugăciunea lui Panteleimon pentru sănătate

Marele Mucenic Panteleimon este unul dintre cei mai puternici vindecători dintre toți sfinții. Pentru el, sute de creștini care suferă își transmit cererile. Rugăciunea lui Panteleimon pentru sănătate are adesea un efect cu adevărat miraculos și ajută chiar și în acele cazuri în care părea deja că nu există speranță. După cum spune Biblia, toată lumea va fi răsplătită conform credinței sale. Și dacă credeți din toată inima, atunci rugăciunea devine miraculoasă.

O scurtă rugăciune pentru Panteleimon

Cel ales este mai pasionat decât Hristos și doctorul plin de har, dă tonul celor care nu vindecă vindecarea, cântă laudele pentru tine, protectorul nostru. Tu, ca având îndrăzneală față de Domnul, de toate necazurile și bolile, eliberați-ne, iubindu-vă chemarea. Bucură-te, marele martir și vindecător Panteleimon. Amin.

Rugăciunea pentru recuperarea pacientului Panteleimon

Doamne, Cel Atotputernic, Regele Sfânt, nakazuyay nu umerschvlyayay, nizpadayuschiya utverzhdayay și nizverzhennyya autoridicatoare, telesnyya oameni ispravlyayay durere, te rog, robul nostru Dumnezeu, Tău (numele) nemoschstvuyuscha Vizitați mila Ta, iartă-l fiecare încălcare atât voluntare și involuntare. Da, Doamne, puterea Ta medicale din cer nizposli Touch Teles, Ugas ognevitsu, pasiune îmblânzi și de boală ascuns, trezi doctorul robului Tău (numele), o ridica din patul de boleznennago și de mânia pat intact și toate perfecte, da Biserica lui blagouzhdayuscha dvs. și faceți voia Ta. bo-ul este, ariciul milovati noi și Dumnezeul nostru spasati, și ție îți atribuim slava, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Rugăciunea Sf. Panteleimon despre vindecare

Pentru tine, ca un medic liber, Mângâietorul a îndureraților enricheners săraci, acum recurge, Sf. Panteleimon. Înțelepciunea și arta seculară a doctorului bun pentru a învăța, ați crezut în Hristos, și de la El darul de vindecare, fara boli de sarcină ia vindecat. Toată averea la săraci, pe cei săraci, orfani și văduve dau, în legăturile Chinuit ați vizitat, martirul sfânt al lui Hristos, și practica medicinii, vorbind, și le-a consolat pomana. Pentru Hristos diversă suferință cu experiență, sunteți în partea de sus a sabiei a fost decapitat, și înainte de dispariția lui Hristos tău apare pentru a te numit Panteleimon, rugăciune scurtă la panteleimon care este plin de milă, pentru că v-am dat harul milei este întotdeauna să vă curge în toate împrejurările și necazurile. Ascultă-ne, cu credință și dragoste recurge la tine, martirul sfânt, pentru tine din Atotmilostiv` Mântuitorul Hristos a fost numit, iar în viața unuia dintre vindecarea lui pământească, o altă caritate, o altă consolare neskudno depusă, nimeni nu mă lăsa neoblagodetelstvovannym. Deci acum nu respinge și nu ne lasă, Saint Panteleimon, dar luați aminte și grăbiți-ne să ne ajutați; de orice necaz și boală, vindeca și voi vindeca, de multe necazuri si nenorociri, Deliver, și în inimile noastre vărsați consolare divină de a fi viguros în trup și spirit, noi Îl slăvim pe Hristos Mântuitorul pentru totdeauna. Amin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 27 = 37