Rugăciuni pentru noroc și noroc

Rugăciunea este o încercare de a intra în contact cu Mintea Înaltă pentru ajutor. Există multe opțiuni diferite care vizează diferite sfinți. Oamenii folosesc rugăciuni pentru a-și rezolva problemele sau a găsi calea cea bună în viață.

Mulți cred că norocul este un fenomen spontan care nu poate fi controlat. De fapt, există multe ritualuri și rugăciuni prin care puteți atrage avere în viața voastră. Pentru a face acest lucru, este foarte important să crezi în succes și să ai o gândire pozitivă.

Rugăciuni pentru noroc și noroc

Înainte de a citi o rugăciune, trebuie să vă pregătiți. Trebuie să spălați podeaua și să faceți baie, pe lângă purtarea de haine curate. Rugăciunea este citită de trei ori în cea mai mare cameră a casei tale: "Domnul Isus Hristos și servitorul său, Nicolae Lucrătorul Minunilor! Te aduc aminte, îți cer ajutorul. O piatră se află în câmp deschis, nu spune nimic, nu merge nicăieri, nu face afaceri. Piatra se află, dar eu, slujitorul lui Dumnezeu (nume), stai în picioare, umblu, umblu în lumină, prinde-mi norocul. Fiți prinși, noroc, în rețelele mele, luați noroc în mâinile mele. Amin! "

După încheierea ritualului, ascultați vocea interioară, vă va spune ce să faceți în continuare. S-ar putea să aveți dorința de a merge pe drum, nu vă nega acest lucru, deoarece va duce la succesul dorit.

Rugăciune pentru fericire și noroc

Mulți oameni, în momente de eșec, ridică privirea spre cer și oferă rugăciuni. Datorită puterilor superioare, omul este plin de energie și primește ajutor invizibil, dar foarte puternic.

Această rugăciune este recomandată pentru luna în creștere. Este important ca în afară de tine acasă să nu existe nimeni, deoarece toată atenția și energia ar trebui să fie concentrate într-o singură direcție. Pentru a face ritualul, luați o lumânare și, uitându-te la cer, spune o rugăciune:

"Îi cer Domnului să-mi dea un mare ajutor în ceruri. Căci omul nu are loc în lume fără puterea Domnului. Voi aduce paharul de apă de suferință dureroasă pe fața strălucitoare a Cerului și voi cere celor trei puteri ale Domnului să-mi dea noroc și să-mi dau Lumina în calea mea.

Atingeți viața mea, Doamne, cu mâna voastră și trageți linia Luminii de la mine la Mine. Dă-i puterea de a trăi până la sfârșitul zilelor mele în rațiune și în starea naturală a corpului și nu lăsați tragediile să fie grave pentru cei apropiați de mine. Prin credință mă voi apropia de Tine pentru suferința de ușurare, iar recunoștința mea față de Tine nu are nici o limită. Amin! "

Rugăciuni pentru atragerea de noroc și succes în afaceri

Dacă averea a încetat de multe ori să vină să viziteze și mâinile tale sunt aproape în jos, cere ajutor de la Forțele Superioare. Du-te la biserică, cumpăra o lumânare, nu lua schimbarea, ci lăsați-o la treburile bisericii. Înainte de a vă deschide afacerea sau de a face o înțelegere, aprindeți lumânarea și citiți aceste cuvinte:

"Domnul este Tatăl ceresc! În numele lui Isus Hristos, Te rog pentru succes în toate treburile mâinilor mele. Indiferent ce fac eu (a) și orice fac (a), dă-mi succes în abundență. Acordați-mi binecuvântări abundente în toate lucrările mele și în roadele faptelor mele. Învățați-mă să lucrez eficient în toate domeniile în care Mi-ai dat talente și mă scapi de fapte fără de urma. Învățați-mi succesul cu abundență! Înțelegeți-mi ce și cum trebuie să fac pentru a avea succes cu abundență în toate sferele vieții mele ".

Citirea acestei rugăciuni va contribui la aducerea succesului și a norocului în viața ta și, de asemenea, va contribui la implementarea cu succes a afacerilor. Această rugăciune importantă ajută la îmbunătățirea stării de spirit și a vieții în general.

Rugăciunea Sfântului Matrona rugăciune pentru fericire și noroc

Multe rugăciuni dau noroc sfinților. Unul dintre ei este orbita Matrona Moskovskaya. Nu a negat niciodată persoanelor care i-au cerut ajutorul în timpul vieții. Prin rugăciuni, Matrona și-a întărit credința în Dumnezeu și a călăuzit pe adevărații atei. Aceste apeluri ajută la rezolvarea multor probleme, eșecuri și alte rele. Rugăciunea adresată sfântului este foarte simplă și sună astfel: "Sfânta veșnică Matte, rugați-L pe Dumnezeu pentru noi!" După rugăciune, spuneți gândurile voastre, spuneți-mi ce credeți că este succes. Formați-vă solicitarea cu cuvinte specifice.

Amintiți-vă că cel mai important lucru este să credeți că rugăciunea vă va ajuta cu siguranță și veți atrage norocul mult așteptat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1