Rugăciunea de Paști

Paștele este cea mai importantă vacanță din religia creștină, care personifică mântuirea, reînnoirea și renașterea. Multe tradiții și obiceiuri diferite sunt asociate cu această zi. Energia acestei zile este imensă, de aceea se crede că rugăciunile pascale au o putere specială. Ele înlocuiesc tratamentele tradiționale de dimineață și de seară, care în perioada Săptămânii Bright sunt numite ceasul de Paște.

Ce rugăciuni să citiți în săptămâna Paștilor?

În această mare sărbătoare, puteți citi diverse rugăciuni, de exemplu, despre vindecare, sănătate, bani, noroc etc. Se crede că toate apelurile sincere vor fi audiate, fără îndoială, de Puterile Înalte. Vă puteți ruga în templu sau acasă. O mare valoare are intimitatea în timpul pronunțării apelurilor, deoarece nu trebuie să intervină nimic. Setați pictograma în fața dvs., precum și un recipient de apă sfântă. De asemenea, se recomandă să aprindeți trei lumânări lângă acesta. Privind flacăra, eliberați-vă de gândurile străine și concentrați-vă numai pe rugăciune.

Rugăciunea pentru Paști pe sănătate

Dacă cineva din familie este adesea bolnav, atunci este recomandat să se efectueze un simplu ritual și să se ceară ajutor din partea Puterilor Înalte. Luați o sticlă mică și turnați în apa sfântă care trebuie adusă din biserică. Pacientul traversează crucea pacientului în sticlă și apoi, de trei ori, citește această rugăciune:

"În Împărăția cerurilor există un izvor minunat. Cine atinge apa, care este spalata de apa, atunci bolile vor fi spalate. Am luat acea apă, i-am dat pe slujitorul lui Dumnezeu (nume). În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. "

După aceea, crucea trebuie să fie pusă și pusă pe proprietar. Apa încărcată trebuie pulverizată de trei ori pe fruntea unei persoane bolnave. Se recomandă efectuarea procesului de irigare de trei ori pe zi pe parcursul întregii săptămâni. Containerul cu apă sfântă trebuie să fie mereu lângă icoană.

Rugăciune pascală-amuletă de la certuri

În cazul în care o familie de multe ori au conflicte sau atitudini s-au schimbat în rău, atunci se poate folosi rugăciunea, care este în valoare de lectură în a treia zi după Paște. Rugăciunea propusă este pronunțată exact de 12 ori, dar se pare că aceasta:

"Doamne, ajutor, Doamne, binecuvântați Paștele strălucitor,

Zile curate, lacrimi vesele.

În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt.

Ioan Botezătorul, Ioan Evanghelistul, Ioan Botezătorul,

Ioan, suferința îndelungată, Ioan cel fără cap,

Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel,

Nicolae Lucrătorul de Minuni, Barbara Mare Mucenic,

Credință, Speranță, Dragoste și mama lor Sofia,

Rugați-vă pentru calea comună a sclavilor lui Dumnezeu (numele războinicilor).

Îndepărtează răutatea lor, îmblânzește furia, stinge furia.

Prin sfântul sfânt,

Prin forța celor neconfundați, neînfrânați, îi conduc spre înțelegere.

În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Acum și pentru totdeauna și pentru totdeauna. Amin. "

Rugăciune pentru săptămâna de Paști la domiciliu din cauza necazurilor

Există o puternică rugăciune care creează un fel de scut și va respinge toate problemele și diferitele negative ale persoanei pe tot parcursul anului. Ca urmare, se pare că, în propriile cuvinte, puteți crea un amulet puternic. Pentru aceasta, citiți următoarea rugăciune pe parcursul săptămânii:

"În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt". Mama Maria Hristos a purtat, alezajului, cruci, hrănite, a dat să bea, rugăciuni învățat pentru a salva, proteja, și apoi la Cruce plângând, lacrimi Lila datorate, împreună cu Fiul său, draga suferi. Isus Hristos a înviat duminica, de acum înainte slava Lui de la pământ la cer. Acum el însuși are grijă de noi, de sclavii lui, acceptă grațios rugăciunile noastre. Doamne, ascultă-mă, salvează-mă, protejează-mă de toate necazurile de acum înainte și pentru totdeauna. În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Acum și pentru totdeauna și pentru totdeauna. Amin. "

Va fi interesant să cunoaștem nu numai ce rugăciuni să citiți acasă în săptămâna Paștilor, ci și ce credințe sunt asociate cu această dată:

  1. Există o opinie printre oameni că în noaptea de Paști puteți vedea rudele care au murit deja. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă ascundeți cu o lumânare în biserică și să așteptați pentru întâlnirea mult așteptată. Este important să nu vorbiți cu nimeni.
  2. În cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să facă haz de duhul cel rău, pentru care au mers la intersecția cu ouă de Paști și să le rostogoli pe pământ. Se credea că acest ritual ar face ca dracii să sară din locurile lor ascunse și să danseze.
  3. În dimineața zilei de Paști hostess uitat la vite, iar în cazul în care animalul se comportă fără încetare, atunci nu are nici un loc în economie și a încercat să vândă în viitorul apropiat.
  4. Oamenii unei vremuri au vrut să moară în ziua de Paști, ce rugăciuni să citiți în săptămâna Paștilordeoarece se credea că în acea zi porțile paradisului sunt deschise tuturor muritorilor.
  5. Se crede că mănâncă cu masa de Paști are o energie extraordinară, de exemplu, oasele rămase au fost îngropate lângă terenul arabil, sau aruncat în foc, când a existat o furtună, pentru a proteja casa de fulgere. Era obișnuit să se țină capul și tortul consacrat și a mâncat pe teren în timpul însămânțării. Oamenii credeau că astfel oferă o recoltă bună.
  6. Pentru a fi frumos, în timpul săptămânii Paștelui fetele spălate cu apă, în care se pune oul roșu sfințească. Un alt semn mare pentru fete - în cazul în care zgâriate o spranceana, care este o dată, și buzele ei pentru un sarut.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 − = 14