femeie scorpion ceea ce ea este într-adevăr

Scorpionul este considerat cel mai misterios și cel mai rău semn al constelației zodiacale, dar nu toate sunt atât de neechivoc. Muscatura acestui artropod este fatală, dar dacă vrei, poate fi îmblânzit dacă știi cum. Magnetismul special și senzualitatea fascinantă emit femeile Scorpionului și ceea ce sunt în realitate - în acest articol.

Caracteristicile caracterului

De fapt, este ușor de recunoscut în mulțime. Absența emotiilor vizibile, aspectul deschis și decisiv, încrederea în sine și feminitatea incredibilă - asta este în ea. Atrăgătoare și mangoasă, ea știe că merită foarte bine și o va da altuia, pentru că are o intuiție incredibilă. În cariera sa, el atinge înălțimi amețitoare și toate datorită depozitului de caractere al bărbaților. Astfel de femei sunt inteligente și ambițioase, au o viclenie neobișnuită și sunt capabile să-și subordoneze adversarii voinței lor. Atunci când este necesar, ei folosesc farmecele seducătorului și merg ușor "pe capul lor". Îndatorarea, dăruirea și tenacitatea ei vor fi suficiente pentru cinci ani.

Sub un farmec modest și o cordialitate ostentativă, se ascunde o natură puternică și pasională, capabilă să aibă atât iubire puternică, cât și ură arzătoare. Infracționalii și foștii săi iubitori vor blestema ziua în care i-au întâlnit pe această femeie, pentru că răzbunarea ei va fi de neînchipuit. femeie caustic și fără compromisuri Scorpion greu să conveargă cu oameni, dar dacă ea se vede în această unele beneficii, este ușor de a găsi o cale de ieșire și o modalitate de a păstra persoana potrivită acolo.

Caracteristicile unei femei îndrăgite de Scorpion

Cei care sunt interesați de ceea ce femeile Scorpion sunt îndrăgostite merită să răspundă că sunt loiali, exigenți și incredibil de gelos. Nu accepta orice „Puși amplificare“, și confesiunile tradiționale sub luna ar prefera o propunere oficială care urmează să fie prezentate împreună și, de preferință, direct termenii și fraze specifice. Adesea, el intră într-o căsătorie de conveniență și nu vede nimic rușinos în asta. Cei care sunt interesați de ceea ce ea este amanta - femeia Scorpion poate fi sfătuiți să încerce, pentru că dezamăgirea este puțin probabil să urmeze. E prea inteligent să neglijeze o astfel de componentă a vieții de familie și, prin urmare, să-și păstreze un partener alături de ea însăși va încerca orice fel.

Pentru cei care întreabă ce se potrivește semnul Scorpion femeie este de a spune că o alianță bună va cu Taur, Rac si Scorpion. Cu Fecioara, nu este neobișnuit ca prima prietenie să fie stabilită, care apoi devine iubire. Foarte mult în comun cu Capricornul, dar relația ideală este numai cu Pestii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 28 = 31