semne zodiacale fierbinți

Elementul de foc al semnelor zodiacului, poate, este mai viu decât toate celelalte. Recunoașteți cu ușurință o astfel de persoană: ochii ei stralucesc, el este rapid-temperat, plin de idei, are o reacție rapidă, este nerăbdător și activ. În acest articol vom examina, de asemenea, caracteristicile generale ale semnelor de incendiu și vom întoarce la trăsăturile elementelor elementelor, care includ Berbecul, Leul și Sagetatorul.

Caracteristicile semnelor de foc ale zodiacului

Dacă vorbim despre semnele de foc în ansamblu, atunci aceștia sunt persoane fierbinți care au o reacție fulger la orice eveniment. Ei au o minte plina de viata, imaginatia este dezvoltata, sunt inteligente si intolerante. Caracterul lor vă permite să prindeți totul în zbor, explicațiile atât de lungi și acțiunile lente îi deranjează teribil.

De regulă, astfel de oameni fac concluzii înainte ca aceștia să primească dovezi și, uneori, acționează înainte de a se gândi. Decizii irelevante și abilitatea de a "flogi febra" - acesta este hobby-ul lor.

Oamenii de foc sunt siguri că au dreptate în orice dispută. Ei recunosc rareori greșeli, este dificil pentru ei să-și ceară scuze reciproc. Un temperament exploziv ajută adesea la găsirea unei forțe pentru activitate, dar uneori poate afecta negativ relațiile personale cu ceilalți. De obicei, oamenii sunt norocoși în Foc, dar dacă se află într-o bandă neagră, vor trece prin ea în întregime.

Semne de foc ale zodiacului - compatibilitate

semne de incendiu a compatibilității zodiacale

Semnele zodiacale fierbinți sunt compatibile cu alte semne de incendiu și se înțeleg bine cu semnele de aer care includ Balanta, Varsatorul și Gemenii. Dar cu filigrane (Rac, Pesti, Scorpion), este destul de dificil pentru ei, deoarece semnele de apa sunt prea susceptibile de a tolera schimbari constante ale dispozitiei si semne de incendiu. Cu semnele Pământului (Taur, Fecioară, Capricorn) Oamenii Fieni sunt, de asemenea, dificili: lenevia și lipsa de înclinație spre aventuri pare plictisitoare.

Ce sunt acestea - semne de foc ale zodiacului?

Am examinat trăsăturile comune care sunt caracteristice tuturor Semnelor de Foc ale Zodiacului. Cu toate acestea, pentru fiecare dintre ele există, de asemenea, diferențe.

Leu

Aceștia sunt oameni nobili, ambițioși, energici și independenți, care se disting prin mândrie și forță. Ei, de regulă, sunt egoiști teribili și cerând alții - dar și ei înșiși. Pentru ei, succesul, prestigiul, prosperitatea sunt incredibil de importante. Astfel de oameni sunt gata să-și stabilească obiective provocatoare și să le atingă mereu, indiferent de ce costă. Acești oameni sunt conducători înnăscuți, sunt ușor de inspirați pe ei înșiși și pe alții să-i realizeze. Îi place să fie în centrul atenției, să dea sfaturi și să fie mai inteligenți decât alții. Pentru astfel de oameni, ritualurile, solemnitatea și oportunitatea de a duce o viață seculară sunt deosebit de importante.

Berbec

Probabil că este cel mai agresiv, mai asertiv și mai încăpățânat dintre toate Semnele de Foc. El este ardent, activ, intenționat și sincer. În același timp, astfel de oameni suferă o resentimentare crescută, deși ei înșiși le ranesc adesea în mod voluntar sau involuntar afirmațiile lor. Acești oameni sunt temperat, dar curajos, mult supărat Elemente de foc Zodiac signs ei nu știu cum. Marele iubitor indică cine, ce și cum să facă, dar nu tolerează conducerea. Acești oameni sunt capabili de o dedicație reală și pot să-și atingă scopul pe orice drum.

Săgetătorul

Sagetatorii iubesc să călătorească, să învețe lucruri noi și să obțină impresii. De regulă, ei au o natură excelentă de sănătate și veselă, dar pot anihila pe cei dragi de ani de zile, exprimându-și constant nemulțumirea cu ei pentru fiecare lucru mic. Acești oameni refuză să înțeleagă că observațiile lor dure sunt capabile să îi jignească pe alții, așa că uneori par a fi netăgăduiți, fără să o realizeze. Acești oameni sunt născuți luptători pentru dreptate, sigur, cu principii și cu evlavie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 1 =