Semne de Paști pentru toate ocaziile

O mare importanță pentru credința oamenilor sunt semnele pascale, în care se pune înțelepciunea mai multor generații. Oamenii lor folosesc pentru a prezice evenimentele din viitorul apropiat și vor ajuta la prevenirea evenimentelor rele și la atragerea norocului și a prosperității.

Semne și credințe de Paști

Datorită respectării oamenilor, au apărut semne meteorologice care sunt relevante pentru această zi:

 1. Dacă în această vacanță minunată vremea este clară - este un predicator al unei veri fierbinți și, dacă este tulbure - rece și uscat.
 2. Când plouă în timpul Paștelui, indică faptul că la sfârșitul primăverii vor fi deseori ploi și se va aștepta și o recoltă bogată de secară.
 3. Furtuna de astazi incepe o toamna tarzie si uscata.
 4. Dacă înainte de Paște nu a avut timp să coboare complet zăpada din câmp - acesta este un predicator al unei recolte bogate.

Există alte semne și obiceiuri de Paști care oferă o mulțime de informații despre viață:

 1. Se crede că persoana care vede prima dată răsăritul soarelui în această zi festivă nu va cunoaște necazurile pe tot parcursul anului.
 2. Persoanele în vârstă ar trebui să își pieptească părul în această sărbătoare, spunând că au cât mai mulți nepoți ca și părul pe cap.
 3. Se crede că dacă o persoană pe Pastele se plimbă pe un leagăn, acest ritual va fi ovovaniya și puteți scăpa de toate păcatele.
 4. Dacă o persoană a rupt ceva în prima zi a unei mari sărbători, atunci acesta este un predicator al morții.
 5. Apusul apus de soare colorat pentru Paște oferă noroc.

Pastele de Paște - semne

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au pregătit prăjituri speciale și multe tradiții și semne sunt asociate cu acest proces. Când frământați testul, trebuie să citiți rugăciunile cunoscute. În mod tradițional, aluatul trebuie să fie frământat timp de o oră și se crede că este foarte sensibil la starea fizică a oamenilor. Dacă nu sa ridicat, atunci există o persoană grav bolnavă acasă.

Descriind semnele de prăjituri de Paști, merită spus că în fiecare Paști înainte de a pune în cuptor trebuie să ghiciți pe unul dintre membrii familiei. Dacă patiseria a eșuat, înseamnă că persoana căreia ia fost consacrată va deveni grav bolnavă. Când se dovedește frumos - este un simbol al sănătății. Aflând ce semne de Paște sunt asociate cu prăjiturile de Paște, merită spus că dacă în zilele de sărbătoare s-au stricat - acesta este un semn proastă, prefigurând probleme pentru întreaga familie. Pentru a asigura o recoltă bună, proprietarul a luat în mod necesar cu el pe teren un cap de la tortul de Paște consacrat pentru masa de prânz.

Semne și credințe de Paști

Ouăle de ouă sunt semne

Este greu de imaginat acest mare festival de biserică fără ouă colorate, care sunt asociate cu multe superstiții.

 1. În timpul Paștelui, copiilor trebuie să li se dea ouă de culoare roșie (un simbol al sângelui lui Hristos), care le va asigura sănătatea și bunăstarea.
 2. Semnele despre ouăle de Paști spun că, cu ajutorul lor, puteți scăpa de alterarea, durerea de cap, oboseala și alte probleme. În antichitate, în Germania, au fost mâncate de femei în muncă, care voiau să se nască un băiat.
 3. În cazul în care krashenki consacrat rasfatat, ei nu ar trebui să fie aruncat în orice caz, deoarece acesta este un act păcătos. Rezolvarea problemei - sunt îngropate. Este, de asemenea, necesar să se facă cu coajă.
 4. Semnele de Paști pentru fete indică faptul că, dacă vă spălați cu apă, unde ouăle roșii consacrate stau o vreme, puteți să vă păstrați frumusețea.
 5. Oamenii credeau că, cu ajutorul unui ou, este posibil să crească randamentul, pentru care îl înmormântează în grâu în timpul serviciului bisericii. După ce este luat cu ei pe câmp, atunci când se efectuează însămânțarea.

Easter candle - semne

Pentru serviciul și pentru consacrarea prăjiturilor de Paște este important să luați o lumânare cu voi. Se crede că are o putere extraordinară și trebuie adusă în mod necesar acasă de la biserică. Următoarele obiceiuri populare de Paști sunt larg răspândite:

 1. Un semn rău este situația când o lumânare se stinge în timpul unui serviciu. Se crede că acest lucru anunță o boală și alte necazuri. Dacă lumânarea a ars până la sfârșitul serviciului și în cele din urmă a fost stinsă de persoana în sine, atunci este bine.
 2. Se recomandă ca rămășițele de ceară din lumânări să fie păstrate până la următoarea zi de sărbătoare, deoarece semnele oamenilor spun că sunt un gardian al casei de la incendii și pentru familie din blesteme.
 3. Conform unei alte superstiții, pentru a vă proteja familia de diferite tipuri de probleme, certuri și ghinion, trebuie să ardeți crucea pe jambul ușii folosind o lumanare biserică.

Ouă de ouă

Semne în noaptea de Paști în biserică

Energia enormă are timp după apus, așa că există unele semne care sunt potrivite numai pentru această perioadă.

 1. Dacă noaptea de Paști a scos apă dintr-un râu sau izvor, atunci va avea o putere extraordinară. Cu ajutorul ei poți fi vindecat de boli, iar fetele îți pot îmbunătăți frumusețea.
 2. Semnele privind slujba de Paști indică faptul că este important să o vizitați, să vă purificați și să celești cu alți credincioși un eveniment grozav. Dacă o persoană a uitat-o ​​peste asta, acesta este un semn rău, dând naștere unor necazuri.
 3. Dacă în timpul Paștelui există o mulțime de stele, atunci ar trebui să vă așteptați la înghețuri.
 4. Fetele ar trebui să știe că, dacă noaptea începe luna, atunci nu puteți merge la slujbă în templu. Puteți cere altor persoane să pună o lumânare.

Paștele - semne

Din cele mai vechi timpuri, se crede că sunetul clopotului poate curăța sufletul unei persoane, poate scoate din ea un duh rău și poate da sănătate. Mulți oameni își confirmă harul, deoarece au simțit-o pe ei înșiși. Aflând ce semne în noaptea și în ziua de Paște sunt asociate cu sunetul clopotului, merită să subliniem că are o putere magică specială. Când într-o slujbă de dimineață o persoană aude un clopoțel, trebuie să facă o dorință și se va împlini. Pentru a da copacilor o recoltă bogată, trebuie să le agitați corespunzător în timpul soneriei.

Semne de iubire de Paști

Persoanele care se află într-o relație ar trebui să fie atente la sărutări, în ziua marii sărbători, de exemplu, nu ar trebui să se sărute pe prag, deoarece preconizează separarea. Semnele de Paști pentru dragoste indică faptul că, în timp ce iubitorii de sarut au auzit cearcanele, atunci există riscul ca relația să se încheie în curând. Cel mai bun loc pentru un sărut - sub un copac, atunci va aduce o viață fericită.

Semne de Paști pentru căsătorie

Există o serie de superstiții pe care fetele unice le pot folosi pentru a-și găsi partenerul de suflet și pentru a se căsători. Cele mai populare semne populare din zilele de Paști, indicând o căsnicie timpurie:

 1. Dacă astăzi sprancenele sunt puternic pieptărate, atunci în viitorul apropiat va avea loc o întâlnire cu viitorul soț / soție.
 2. Senzația ca dacă buzele ard sau o mâncărime puternică în această zonă este prevestită de sărutări fierbinți și, probabil, în curând va fi posibil să primiți o ofertă de mână și de inimă.
 3. Semnele pentru săptămâna de Paște pentru familie spun că, dacă o farfurie de o singură fată primește o muște în timpul mesei de Paști, atunci ea se va căsători cu siguranță în acest an.
 4. Un semn bun este să auziți în această zi cucul cucului care promite o căsnicie de succes.
 5. Se crede că, dacă vremea este rea la Paste, atunci nu sunteți de acord să vă căsătoriți în acest an, pentru că nu va reuși.

Semne de lumânări de sărbătoare

Semne de Paști pentru sarcină

Dacă o femeie nu rămâne însărcinată pentru o lungă perioadă de timp, atunci Paștele este un moment excelent pentru a profita de energia extraordinară a acestei sărbători, pentru a crește șansele de succes. Există semne speciale de Paște pentru a rămâne gravide:

 1. În timpul mesei, trebuie să puneți o placă goală lângă dvs. și să puneți o bucată de tort acolo, spunând: "Tort pentru copii!". Apoi ieșiți afară și hrăniți coacerea păsărilor.
 2. Se crede că dacă consacrați un măr în această sărbătoare, faceți o dorință și o mâncați, atunci visul va deveni realitate.
 3. În conformitate cu o altă trecere de Paști, dacă ați lăsat un ou vopsit cu orice copil și ați spune "Hristos este înviat", șansele de sarcină vor crește substanțial.

Se crede că un copil născut în Duminica Paștelui va avea cu siguranță un talent și poate deveni o persoană celebră. Încă se crede că va avea o sănătate excelentă. Un alt semn antic este cunoscut, ceea ce indică faptul că, dacă copilul se dezvoltă încet, atunci este necesar să mergem desculți pe podeaua din lemn în timpul Paștelui. După aceea, trebuie să învețe să meargă mai repede, să vorbească și așa mai departe.

Semnează pentru Paste pentru bani

În această sărbătoare mare vă puteți mări bunăstarea financiară, pentru aceasta se recomandă să se observe o serie de semne.

 1. Se crede că este necesar să mergem la biserică pentru serviciul întregii familii și apoi să ne întoarcem acasă, iar hostessul trebuie să hrănească toți membrii gospodăriei.
 2. Semnele săptămânii Paștelui pentru bani indică faptul că pentru a vă mări situația financiară, trebuie să vă împărtășiți, astfel încât, după serviciu, să distribuiți în mod necesar alimente, transferând nu numai bani, ci și prăjituri și ouă. Este important să faceți totul dintr-o inimă curată, nu pentru că este atât de necesar.
 3. Crumbs stânga după ce mănâncă prăjituri nu poate fi aruncat. Trebuie să hrănească păsările.

Tort de Paște

Să te îmbolnăvești la Paște este un semn

Conform credințelor vechi, dacă o persoană se îmbolnăvește în această sărbătoare, boala nu va dura și se va recupera în curând. Se crede că Puterile Înalte protejează sau protejează o persoană de un pericol, așa că, dacă apare o boală, merită să vă analizați viața, poate că a fost luată o decizie greșită. Semnele din ziua de Paști indică faptul că, dacă cineva dintr-un vis a văzut o rudă mortă, atunci în viitorul apropiat nici el, nici cei dragi nu se vor îmbolnăvi.

Moartea în săptămâna Paștilor - semne

Există mai multe zile în anul în care moartea, conform tradițiilor ortodoxe, trebuie percepută ca har. Semnele zilei de Paști au citit că un om care a murit în această mare sărbătoare este marcat de Domnul Dumnezeu. Sufletul lui se duce cu certitudine la sfinții sfinte. Este important să îngropați o astfel de persoană prin punerea unui ou de culoare roșie în mâna dreaptă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 1 =