semnele oamenilor din noiembrie

În lumea modernă, superstițiile pentru mulți sunt doar ficțiune, în care nu există niciun adevăr, care nu se poate spune despre strămoșii noștri. Cu câteva decenii în urmă, oamenii au observat fără îndoială toate semnele și au crezut în puterea lor. Datorită respectării sale, a fost posibil să se prevadă cu ușurință vremea pentru viitor, să se cunoască recolta, să se înțeleagă ce fel de relație ar putea avea noii soți și multe altele.

Semnele populare din noiembrie

Există multe semne diferite care nu pot fi descrise într-un articol, așa că ne vom concentra pe cele mai populare și mai veridice versiuni. Există semne pe termen scurt care indică evenimentele din ziua următoare și superstiții lungi care pot spune despre un alt sezon sau despre ansamblul său.

Semne ale lui noiembrie despre vremea:

  1. O recoltă mică de ciuperci, apoi, iarna va fi zăpadă și aspru.
  2. Vremea din noiembrie este identică cu luna aprilie.
  3. Pentru a vedea țânțarii la sfârșitul toamnei, iarna va fi caldă.
  4. Un număr mare de ghindă pe cenușă de stejar și de munte - vremea în timpul iernii va fi dură.
  5. Zăpada la începutul lunii noiembrie - primăvara va fi mai devreme.
  6. Pentru a auzi tunetul la sfarsitul toamnei, inseamna ca in iarna vor fi zapada putin.
  7. Dacă până în noiembrie copacii nu au pierdut tot frunzișul - iarna va fi lungă și înzăpezită.
  8. În noiembrie, zăpada a căzut pe teren umed și nu se topește, ceea ce înseamnă că primăvara va veni mai devreme și vor fi multe ninsori. Dacă zăpada cade pe pământul înghețat - recolta de pâine va fi bună.

Încă vom vorbi despre semnele legate de noiembrie, prin numere. Dacă în a doua zi a lunii frunzele sunt deja complet căzute și zăpada cade, atunci se va topi în curând. La numărul 4, vremea a fost determinată pentru viitorul apropiat, de exemplu, dacă ploua, atunci, în curând, iarnă va veni. Dacă vremea era bună și soarele strălucea, așteptați răcirea. Ceața de dimineață a indicat că iarna nu va veni în curând. Vezi 5 noiembrie, grindină sau zăpadă cu ploaie, apoi în 3 săptămâni va fi iarna. În vremea de 8 noiembrie, puteți spune despre primăvară, dacă a fost rece - primăvara va întârzia. Încălzirea în această zi prezice o primăvară caldă și o iarnă. Dacă zăcea ninsoare, înseamnă că primăvara va întârzia, iar în Paște va fi și zăpada. Pe 12 noiembrie, strămoșii au hrănit păsările pentru a primi ajutor de la ei în primăvară. Dacă păsările zilei au fost văzute în această zi, înseamnă că în curând va veni înghețul. Dacă pe 14 noiembrie va fi murdărie pe drumuri - până în decembrie nu vă puteți teama de îngheț. Prezența zăpezii pe data de 19 a anului indică faptul că iarna va fi, de asemenea, zăpadă. Dacă cerul era străpuns de stele - așteptați frigul. A vedea 20 de gheață pe râu înseamnă că nu se va încălzi. Dacă 24 noiembrie este foarte rece - iarnă va fi un student. O cantitate mare de zăpadă până în 26 noiembrie indică o recoltă bună în acest an. Pe vremea pe 30 noiembrie, puteți vorbi despre iarnă, totul este foarte simplu, dacă vremea este rea, atunci aceasta va fi iarna și invers.

Semne de căsătorie în noiembrie

Deși la sfârșitul toamnei vremea nu este plăcută, multe cupluri aleg această dată pentru nuntă. De mult timp, oamenii au crezut că o alianță, un semn referitor la luna noiembriecare sa încheiat în noiembrie, vor fi puternice și stabile. În plus, cuplul nu se va plânge de problemele din sfera materială. În religie există și un semn despre nuntă în noiembrie. Dacă mergeți sub coroană la începutul lunii noiembrie, uniunea va fi protejată de trădare, separare și diverse probleme. De mult timp sa crezut că această căsătorie, încheiată la 10 noiembrie la Paraskeva Linnia, va fi puternică și durabilă. Sfântul a fost întors pentru a consolida uniunea și pentru a proteja casa.

Când faci o căsătorie în noiembrie, trebuie să ai grijă de vreme. Dacă s-ar precipita, înseamnă că unirea va fi prosperă și fericită. Fulgi de zăpadă mari sunt un simbol al prosperității. Dacă ziua nunții era înghețată, atunci primul copil va avea o stare bună de sănătate. Un vânt puternic dă dovadă de frivolitate într-o relație.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

98 − = 88