fluturașul flutura în fereastră

Mulți oameni au fluturi asociate cu diverse superstiții. În cultura creștină, un fluture este sufletul cuiva. Prin urmare, în Rusia a existat un semn - în cazul în care fluturele a zburat în fereastră, ar trebui să fie atent eliberat.

Semne antice despre fluturi

Cele mai multe fluturi sunt simboluri ale unei noi vieți și renașterii. Un semn cu un fluture care a intrat în cameră în multe popoare este echivalent cu o vizită a sufletului persoanei decedate. Astfel au fost tratate aceste insecte frumoase în Rusia antică, reflectată în basme, semne și superstiții.

În Europa antică, fluturele simboliza eliberarea sufletului în momentul morții. Prin urmare, există o insignă cu un fluture zburat în cameră, a fost rău, pentru că a promis moartea unei familii. Aproape de geniul scriitorului rus A.P. Cehov a fost amintit de acest gest, tk. în momentul morții sale, un fluture imens a zburat în fereastră. Noile fluturi și molii, potrivit unor superstiții, sunt sufletele oamenilor care așteaptă soarta lor în purgatoriu, precum și copiii necuplați.

Pentru a scăpa de acasă, pentru a evita impactul negativ al omens, fluture care a zburat la tine, nu puteți ucide. Punctați-l cu exactitate, eliberați-l în fereastră și tratați incidentul ca pe un semn bun. Și dacă vă șoaptă liniștit oaspetele dvs. un vis prețuit - fluturele va ajuta cu siguranță să-l îndeplinească.

Semne moderne de fluturi

Aproape toate semnele moderne despre fluturi promite ceva bun. Dacă un fluture frumos se învârte peste cap - acesta este un predicator de veste bună. Și cu cât este mai elegantul fluture, cu atât mai plăcut va fi vestea.

Un fluture așezat pe cap promite o călătorie plăcută sau o întâlnire cu prietenii pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Fluturele stând pe umărul stâng, avertizează asupra unei întâlniri semnele fluturilorcu inamicul, dar dacă se încadrează pe umărul drept - promite sosirea unor oaspeți plăcuți. Și dacă vedeți trei fluturi care stau împreună, veți fi fericiți!

Dacă în casă există o femeie însărcinată, fluturele care a zburat prin fereastră prezice nașterea prematură a copilului și nașterea ușoară.
De asemenea, este important să vedeți primul fluture în primăvară. În cazul în care lumina - anul va fi plăcut și de succes, în cazul în care întuneric - vă așteptați pentru pierdere și probleme.

În Japonia și China, fluturașii simbolizează dragostea și fericirea familială, de aceea o tradiție frumoasă a apărut recent să renunțe la aceste insecte în timpul nunții. Un astfel de salut viu nu este doar foarte frumos, se crede că fluturii iau la cer cerințele cele mai intime ale tinerilor, deci sunt foarte rapid executați.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 − 44 =