Sfânta rugăciune pentru trifon

Oamenii petrec mult timp la locul de muncă, așa că vreau ca condițiile de lucru să fie acceptabile și să nu provoace nici un disconfort. Din păcate, dar nu toată lumea poate realiza acest lucru, atunci un salariu scăzut, un sef rău sau un coleg rău rău, toate acestea fac un nervos. Pentru a îmbunătăți situația, puteți folosi rugăciunea Sfântului Trifon pentru a lucra. Clergii asigură că apelurile sincere adresate sfântului vor ajuta să facă față diferitelor probleme la locul de muncă.

Înainte de a merge la rugăciunea Sfântului martir Trifon despre muncă, aflăm câteva fapte legate de viața lui. Potrivit scrierilor existente, încă din copilărie, Tryfon și-a arătat abilitățile mari, așa că, prin rugăciunile sale, el a scos demoni de la oameni, a curățat sufletele păcătoșilor, bolile vindecate etc. El a fost numit martir în timpul domniei lui Traian, deoarece împăratul a pedepsit pe toți cei care erau asociați cu credința creștină. Din acest motiv, Trifon trebuia să suporte tortura dureroasă, dar, în ciuda acestui fapt, nu a renunțat la convingerile sale și, după moarte, a devenit un sfânt.

Rugăciunea Sf. Trifon despre muncă

Textele de rugăciune sunt citite cel mai bine înainte de imaginea unui sfânt. Pe icon, Trifon este descris ca un tânăr. El este îmbrăcat în hainele unui păstor, și în mâinile sale deține un document și o viță de vie. Pictorii de icoane identifică acest sfânt cu tineretul și eficiența.

Rugăciunea pentru Trifon, pentru a găsi o treabă bună, poate citi toți oamenii care sunt curate în inimă și nu au intenții rele. Sfântul va ajuta la ridicarea unui loc de muncă, care, după cum se spune, este de dorința lui. Este posibil să citiți rugăciunea dacă există probleme cu colectivul, autoritățile și, de asemenea, cu salarii mici și dificultăți cu promovarea pe scara de carieră. Cuvintele de rugăciune, citite cu un suflet pur și o credință neclintită, vor deschide ușile unei vieți prosperă. Cu ajutorul mucenicului, o persoană va putea să-și realizeze toate planurile și să-și atingă succesul.

Puteți citi textele de rugăciune atât în ​​biserică, cât și acasă, cel mai important, în fața ochilor tăi era o icoană cu fața unui sfânt. Aprindeți o lumânare lângă ea și imaginați-vă de ceva timp cum dorința a devenit o realitate, apoi cruce și citiți rugăciunea către Saint Trifon pentru a găsi un loc de muncă:

"Sfinte Trifon, ai acceptat chinul pentru numele lui Hristos! Eu stau în fața imaginii voastre cu rugăciune, cereți-mă să mă susțin cu ajutorul Mântuitorului care suferă de multă vreme. Cred că vede disperarea mea din inactivitate. Cereți Domnului ajutorul pentru mine în afacerile lumești. În persoana Tatălui și a Fiului și a Duhului Sfânt, caut sprijin și mângâiere. Amin »

rugăciune pentru trifon despre muncă

Este important să nu stați liniștiți și să așteptați până când dorința se va împlini. Doar propriul lor diligență și dorința de a găsi un loc potrivit vor fi apreciate de Puterile Înalte, iar apoi va fi posibil să se bazeze pe ajutorul sfântului.

Mai există o rugăciune către Sfântul Trifon despre lucrare:

Sf. Mucenic Trifon! Tu ești ajutorul meu și mă grăbesc să mă rog în fața ta. Înainte de tine, vă cer să auziți cuvintele mele și să mă iertați, un slujitor nevrednic al lui Dumnezeu (nume). Ca admirator sincer, îmi amintesc cum ați renunțat la bunurile lumești, dar a oferit neobosit laudă Celui Prea Înalt. El a fost cel care ți-a dat darul minunilor făcute. Arătați puterea mea pentru mine, nu refuzați cererea mea. Cum ai adus poporul din Kampsada de la moartea fiorocitelor inevitabile, târâtoare, așa că mă privești de lipsa de bani, de șomaj și de un șef rău. Lăsați-mi cariera să fie curată și netedă, aducând venituri și satisfacție morală. Nu mă lăsa să accept acțiuni și gânduri rele. Promit să vă dau slavă și să vă onorez la ultima ta suflare. Amin. "

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 − 12 =