proprietati magice de cuart fumuriu

Cercul fum în viața de zi cu zi este, de asemenea, numit rauchtopaz. Acest mineral este transparent și când este încălzit la 300 de grade, culoarea dispare complet. Frumusețea acestei pietre este imposibil să nu fie surprinsă, iar proprietățile cuartului fumos sunt unice. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au observat că acest mineral are o energie extraordinară, care afectează diferite sfere ale vieții.

Proprietățile magice ale cuarțului fum

Acest mineral este cel mai puternic printre alte pietre întunecate. Principalul efect magic al acestei pietre este capacitatea sa de a atrage și bloca forțele întunecate. Acesta este motivul pentru mulți magicieni întunecați folosesc produse din cuart fumos în ritualurile lor. De exemplu, un mineral ajută la stricarea și subjugarea conștiinței altor oameni. Încă psihicul spune că proprietățile magice ale piatră de cuart fumoasă ajută să vină în contact cu sufletele oamenilor morți. Clarvăzanții au folosit mineralul pentru meditație pentru a privi în viitor și pentru a învăța câteva evenimente.

O persoană care folosește pentru totdeauna cuartul fumos își poate dezvolta instinctele naturale. Datorită puterii acestei pietre, puteți deveni mai curajoși, vă puteți întări sexualitatea și, de asemenea, veți obține impulsul energetic necesar. O altă proprietate magică interesantă a pietrei - poate provoca un vis profetic. Oamenii care folosesc bijuterii cu acest mineral pot calma și stabili pacea interioară.

Proprietățile de vindecare ale cuarțului de fum din piatră

Este imposibil să nu spunem despre abilitățile de vindecare ale mineralelor, deoarece acestea ajută la rezolvarea diferitelor probleme. Este demn de remarcat faptul că toți oamenii pot folosi piatra, dar acest lucru nu se referă la purtarea permanentă. Mineralul este utilizat atunci când există probleme cu pancreasul și glandele suprarenale. Piatra va ajuta să facă față stresului și diferitelor probleme cu sistemul nervos, de exemplu, cu gânduri obsesive și cu o înclinație spre sinucidere. Mulți oameni notează ajutorul său eficient cu durerile de cap. Cercul fumat va fi util pentru populația masculină, deoarece va ajuta la erecțiile slăbite și la letargia spermatozoizilor. Utilizarea rauchtopaz costă persoanele care suferă de dependența de droguri și alcool. Afectează pozitiv mineralul asupra acțiunii inimii și este, de asemenea, eficient în prezența unor afecțiuni ale picioarelor, ale pelvisului și ale organelor abdominale. Având în vedere iradierea naturală, cuarțul poate fi utilizat în tratamentul bolilor cauzate de radiații sau chimioterapie. De asemenea, merită remarcată capacitatea sa de a reglementa echilibrul apă-sare în organism.

Pentru a activa în întregime acțiunea de cuart fumuriu, se recomandă să țineți piatra în mâini până când se încălzește și să se întoarcă la el pentru ajutor. În scopuri terapeutice, această procedură trebuie efectuată de cel puțin trei ori pe zi. În acest caz, după fiecare sesiune trebuie să fie curățate, Smarald cuarț - proprietăți magicepentru care mineralul este spălat într-o soluție ușoară de săpun. După aceasta, piatra trebuie să se usuce cu lumina soarelui sau cu lumina lunii.

Cine este potrivit pentru proprietățile piatră de cuarț fum?

Astrologii spun că amuletele cu acest mineral sunt ideale pentru oamenii născuți sub semnul Scorpionului și al Librei. Nu este recomandat să contactați în mod constant această piatră, dar dacă o utilizați în anumite situații, puteți dezvolta potențialul creativ. Proprietăți stricte interzise ale pietrelor de cuarț fumate din piatră semnul zodiacului Rac.

Nu este recomandat să folosiți ornamentele cu acest mineral pentru persoanele care sunt prea emoționale, deoarece piatra lor va deveni imprevizibilă, nervoasă și temperată.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 + = 29