scădere în greutate șoaptă

Ca ajutor pentru pierderea in greutate, puteti folosi parcele magice care ajuta la combaterea foametei, castiga putere si energie pentru munca ulterioara. Utilizați șopârle testate timp îndelungat pentru pierderea în greutate, care, în ciuda simplității sale, au o energie extraordinară. Utilizați-le numai dacă există o credință inestimabilă într-un rezultat pozitiv.

Whispers pentru pierderea rapidă în greutate

Deoarece doriți să scăpați de kilogramele în plus, cel mai bun moment pentru a citi conspirația este luna în scădere, deoarece se crede că împreună cu însoțitorul Pământului, greutatea va dispărea. Citiți șoaptele ar trebui să fie înainte de a merge la culcare pentru nouă nopți, dar sună astfel:

"Luna este în declin, am pierdut în greutate. Luna are coarne de aur. Eu - un corp subțire. "

Există, de asemenea, un ritual simplu care va ajuta să devină mai subțire și mai atrăgător. Trebuie doar să-l cheltuiți într-o zi plină la miezul nopții. Este necesar să mergeți și să cumpărați o scoică din lemn sau oase. Este important să nu negociați și să nu faceți schimbări. Pieptă-ți părul și spui așa o șoaptă:

"Ca o matreata, faci pieptul de paduchi, asa ca grasimea mea, (numele), tu faci piept. Să se întâmple! ".

Este întotdeauna necesar să citiți complotul atunci când trebuie să vă pieptești părul. Este important să vorbiți cuvintele cu încredere și în mod clar.

Există șoapte pentru pierderea în greutate, care merită spus în timpul băii pe lună în scădere. Suna asa:

"Porcul devine gras, nu eu. Nu am grăsime, ci un porc. Amin. Amin. Amin. "

După aceea, o parte din apa din baie ar trebui să fie turnată într-o găleată sau în orice alt vas și se toarnă peste gardul clădirii unde sunt ținute porcii.

O altă șoaptă eficientă, care se citește pe miere proaspătă de albine. Este necesar să luați un borcan al produsului și, în zori, citiți următoarele cuvinte:

"Fii frumos pentru mine, ar trebui să fiu subțire!"

Toate grăsimile de la mine, toate grăsimile de la mine se rade!

Nu fi grasa pentru mine, nu umbla cu greutate mare.

El va fugi de mine, se va târî, va pleca și nu se va întoarce!

Fii frumoasă, fii subțire, fii elegant!

Ca un aspen subțire ca un mesteacan, deci este prea lent pentru mine să fiu,

șoptește despre pierderea rapidă în greutate

Ca un lebedu este grațios, ca un porumbel drag, așa că e bine și pentru mine!

O să scriu, să vorbesc, o să te tratez cu o miere magică!

Fiți singura cale, într-un mod diferit!

Limba este legea mea!

Puterea mea este cuvântul meu! Amin! "

Mierea proaspata se consuma pe stomacul gol, adaugand 1 lingura in 1 lingura. apă. Primele rezultate pot fi observate în câteva săptămâni.

Este important să înțelegeți că conspirația nu vă va permite să scăpați de kilogramele în plus, ca după un val de baghetă magică. Adere la o nutriție adecvată, conduce un stil de viață activ și apoi magia va fi un stimulent suplimentar pentru obținerea de rezultate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 51 = 53