șoptește despre iubirea unui bărbat

Femeile din cele mai vechi timpuri s-au bucurat de magia dragostei, care a ajutat la rezolvarea problemelor personale. Foarte populare sunt șuierile puternice pentru dragostea unui soț sau a unui tip care sunt vrăji scurte, dar puternice. Acestea ar trebui să fie pronunțate într-o șoaptă, care vă permite să dați cuvinte de mare energie. Există multe astfel de vrăji și aceasta oferă posibilitatea de a rezolva multe probleme.

Șoptește despre dragostea unui bărbat

Multe fete suferă de singurătatea lor, visând să se întâlnească cu un tovarăș vrednic de viață. Pentru a aduce ziua întâlnirii cu un om bun, ar trebui să citiți astfel de cuvinte magice în timpul seara de seară:

"Drumurile se învârt, vânt, apoi într-o singură convergență. Deci soarta mea să se întâlnească cu o altă soartă. Ceea ce este conceput - se va împlini, așa cum este imaginat - se va împlini ".

În cazul în care există un om care evocă simpatia, dar el nu reciproc, atunci pentru a atrage atenția lui există o altă conspirație. Pentru a efectua un ritual simplu, trebuie să cumpărați o panglică de stacojiu, să o aruncați în orice iaz și să spuneți astfel de șoapte pentru a atrage iubirea:

"Pentru a face ca panglica mea să curgă și să înflorească, și inima mea (numele) pentru mine să firesc".

Există o vrajă concepută pentru a face ca celălalt covor să fie fericit, ca să spunem un obicei ușor. Șoaptă nu va face rău, ca în punerea în aplicare a vraja, dar eficacitatea sa este enormă. Citește mai poate fi a fi cu obiectul de adorare, de exemplu, în timp ce de echitatie pe mijloacele de transport public, dar, de asemenea, considerată o șoaptă puternică pe iubirea unui om, la o distanță, dar în acest caz, o mare valoare are o vizualizare puternică. Textul vrajii este foarte simplu:

- Nu respirau - înțeleg.

Din mine - expirație,

Și în tine - o respirație.

Ca să poți fi fără mine.

Dacă există o suspiciune că iubitul tău are alta, poți să scapi de adversar cu o șoaptă simplă. Pentru ca magia să acționeze, trebuie să cunoașteți numele concurentului. Luați usturoiul și puneți-l în buzunarul oricărei haine alese, în timp ce spuneți aceste cuvinte:

"Aruncați usturoiul, aruncați-l din inimă și (numele rivalului)".

Când cineva iubit găsește și aruncă usturoiul, atunci magia va funcționa și sentimentele sale vor începe să scadă. Puteți folosi orice alt element inutil în loc de usturoi, pe care omul îl va arunca cu siguranță, dar nu uitați să schimbați textul complotului.

Dacă relația a durat mult timp și sentimentele se estompează, atunci puteți folosi cele mai puternice șoapte pentru iubirea unui bărbat, ceea ce vă va permite să simțiți totul ca prima dată. Parcela este foarte simpla:

șoptește despre dragostea unui bărbat de la distanță

"Din corp și în corp, o aventură de dragoste.

Sângele meu, dar dragostea ta.

Dragoste mai mult decât mine.

Prutik în pădure se îndoaie, mă simt în locul în care mă prind.

Multe dintre sexul corect se plâng că iubitul nu face oferte. Pentru al împinge la acest pas crucial, poți să înveți suportul magic. Este necesar să luați o crustă de pâine, să o sare și să citiți o astfel de șoaptă:

"Să se adune oaspeții în casa noastră, să mănânce pâine și sare într-o lume onestă și la o sărbătoare de nuntă. Nu cu zece ani mai târziu, dar anul acesta ".

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 30 = 38