tunet în semne octombrie

În antichitate, oamenii au acordat o atenție deosebită semnalelor care au permis să învețe despre viitor. Din acest motiv se pot pregăti pentru anumite fenomene naturale. Desigur, să spunem că semnele sunt adevărul este greșit, dar în ele înțelepciunea strămoșilor noștri este colectată și acesta este un fapt.

Semne asociate cu tunet

Un astfel de fenomen natural a ajutat la aflarea viitoarelor schimbări naturale. Să ne ocupăm de cele mai populare dintre ele:

  1. Un tunet tunet este un avertizor al vremii nefavorabile.
  2. Primul tunet a fost auzit de la nord, ceea ce înseamnă că vara va fi rece. Dacă ați auzit lovituri de la sud - așteptați o vară caldă. Există un astfel de semn că, dacă în timpul primului tunet de 3 ori te-ai lovit pe cap și ai spune: "Cap de fier", apoi pentru tot anul puteți uita de cefalee.
  3. Semnele care sunt asociate cu tunetele în luna octombrie sunt legate de iarnă. Deci, dacă ați auzit zvonuri în această lună, iarna va fi scurtă și moale. De asemenea, este posibil să se aștepte multe zile cu zăpadă în timpul iernii. A auzit tunetele la începutul lunii octombrie, ceea ce înseamnă că iarna nu va veni în curând, iar înainte de aceasta va fi relativ caldă.
  4. Un semn pentru a auzi tunetul în prima lună de toamnă, septembrie, spune că înainte de debutul iernii de iarnă este încă departe, astfel încât o lungă perioadă de timp va fi păstrat vreme caldă.
  5. Dacă ați auzit un tunet în timpul iernii - așteptați un vânt puternic. Pentru a auzi râsul, când zăpada nu sa topit, atunci vara va fi rece. Au auzit tunete, când mai erau gheață pe iazuri - vara va fi rece, dar va ceda. Strămoșii noștri au crezut că în timpul primului tunet de iarnă este necesar să se spele din recipientul de argint. Ei au crezut că, astfel, o persoană primește sănătate și frumusețe.
  6. Primul tunet de primăvară a fost auzit când iazurile erau încă acoperite cu gheață, astfel încât prinderea peștelui ar fi bună. Dacă acest lucru sa întâmplat în vântul de nord, primăvara va fi rece și invers.

Să creadă în semne despre un tunet în luna octombrie pentru a rezolva toată lumea, dar totuși să-i asculți costurile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 1