piatra topaz proprietăți magice

Proprietățile magice ale oamenilor de topaz au început să se folosească în cele mai vechi timpuri. Această piatră era înzestrată cu capacitatea de a expune secrete umane. De aceea se numește "piatra psihologilor". Topaz este folosit pentru a face diverse ornamente și amulete. Există mai multe soiuri din această piatră, care diferă una de cealaltă în culoare. Ceea ce este interesant în antichitatea minerală folosit ca indicator de otravă, deci, dacă îl puneți într-un recipient, în care există substanțe otrăvitoare, atunci piatra va schimba culoarea.

Proprietățile magice ale pietrei topaz

Mineritul este considerat un simbol al prudenței și previzionării. El este, de asemenea, creditat cu calități precum loialitatea, onestitatea și puritatea sinceră. Piatra ajută o persoană să asculte reacția și să îmbunătățească intuiția. Proprietarii devin cinstiți, decenți și generoși. Puterea topazului este că permite unei persoane să-și risipească frica și să se concentreze asupra unei chestiuni importante. Pentru proprietar el sporește inteligența, dezvoltă inteligența. De aceea, topazul din vechime era numit piatra filozofilor. Există, de asemenea, o opinie că acest mineral exacerbează toate senzațiile de gust.

În principiu, topaz este potrivit pentru toți reprezentanții semnelor zodiacale. El îi ajută să ajungă la echilibru și să fie saturați cu energie pozitivă. Descoperiți cu adevărat puterea lor și deveniți un mineral talisman pentru Scorpion, deoarece el neutralizează dorința sa de a merge la extreme. Topaz va fi un mare ajutor pentru astfel de oameni pe calea spre auto-îmbunătățire.

Proprietățile magice și medicinale ale topazului

Mulți cred că piatra vindecă nu numai sufletul, ci și trupul. Promovează regenerarea rapidă a pielii și ajută la normalizarea activității sistemului nervos. Favorizează topazul în ceea ce privește activitatea de digestie, organele respiratorii și previne epuizarea. În anticul Georgia, vindecătorii au insistat asupra laptelui pe topaz și i-au tratat cu boli de ochi și letargie. În Republica Cehă, a fost utilizată o piatră pentru a opri sângerarea.

Proprietățile magice ale topazului albastru

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că această piatră are capacitatea de a influența elementele și vremea. Mineralul atrage prieteni și îi face pe stăpânul mai sociabil. Topazul albastru ajută la calmarea agresiunii și restaurarea păcii. Cu aceasta, puteți scăpa de insomnie, de depresie, de stres și de a face față tulburărilor psihice. Proprietățile magice ale topazului albastru pot fi pe deplin simțite de femei, deoarece piatra ajută la tratarea problemelor hormonale, a bolilor uterine și chiar a infertilității. Din cele mai vechi timpuri, piatra a fost folosită pentru a îmbunătăți starea cu epilepsie. Ornamentele pe gâtul topazului albastru contribuie la întărirea glandei tiroide și îmbunătățirea stării cu boli ale gâtului.

Proprietățile magice ale lui Topaz Mystic

O astfel de piatră este numită și curcubeu. În mod favorabil, acționează asupra activității sistemului nervos, ajută la calmarea și normalizarea somnului. Din cele mai vechi timpuri, piatra a fost folosită ca un amulet împotriva influenței magice. Posesorul unui astfel de mineral nu se poate teme de influența negativă din exterior. Deoarece topazul mistic este acoperit cu titan sau aur, are proprietățile acestor metale. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că piatra proprietățile magice ale topazuluiîmputernicește oamenii cu înțelepciune și femei cu frumusețe. A fost folosit de călători să nu-și fie frică de furtună.

Proprietățile magice ale topazului galben

În antichitate, piatra acestei culori a fost considerată cea mai valoroasă. Proprietarii unui astfel de mineral ar putea influența alte persoane și au descoperit cu ușurință înșelăciune. Purtați doar un topaz galben pentru acest lucru de care aveți nevoie pe degetul arătător al mâinii drepte sau pe gât. Este important ca piatra să fie tăiată în aur. Mineritul este liniștitor și ajută persoana să găsească armonie și să calmeze furtuna emoțiilor. Topazul de aur accelerează vindecarea rănilor, afectează pozitiv ficatul, stomacul și vezica biliară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 5