ulei esential de patchouli

Uleiul esential de patchouli combina aromele de lemn, pamant si nisip, care, amestecand impreuna, dau un sentiment de caldura si confort. Se crede că acest ulei esențial ar trebui să fie prezent în fiecare casă, deoarece poate aduce pace, prosperitate și prosperitate casei.

Proprietăți ale uleiului de patchouli

Uleiul esential de patchouli are o gama larga de proprietati utile:

  • îmbunătățește starea pielii, tratează dermatita;
  • face părul mai elastic, elimină matreata;
  • crește puterea sexuală, slăbește răceala sexuală;
  • ajută la lupta cu diferiți viruși, inclusiv virusul gripal;
  • are proprietăți antiinflamatorii și antihistaminice;
  • îmbunătățește digestia;
  • eficientă în tratamentul hemoroizilor și infecțiilor tractului urinar;
  • este un antidepresiv puternic, îmbunătățește starea de spirit, crește energia.

Proprietățile magice ale uleiului de patchouli

Cu toate acestea, în plus față de proprietățile uzuale ale uleiului, patchouli este, de asemenea, creditat cu posibilități magice. Cea mai populară dintre acestea este capacitatea de a îmbunătăți statutul financiar al proprietarului petrolului. În acest scop, uleiul este ușor lustruit cu o geantă. Se crede că acest ritual mărește cantitatea de bani din portofel și îi păstrează în siguranță. În plus, chiar dacă banii sunt pierduți sau furați, ei se vor întoarce într-un mod uimitor.

Cu toate acestea, trebuie amintit că proprietățile magice ale uleiului esențial de patchouli nu pot fi împărțite cu nimeni. Containerul cu ulei ar trebui să aibă un maestru și nimeni altcineva nu ar trebui să folosească acest ulei. În plus, uleiul esențial de patchouli nu poate fi administrat sau aruncat. Trebuie folosit până la ultima picătură, apoi deschideți flaconul și lăsați-l să dispară pentru câteva zile.

Pierderea unei sticle de ulei poate duce la o deteriorare a situației financiare și a bunăstării. De aceea, uleiul nu trebuie purtat cu tine, dar cel mai bine este să-l lăsați întotdeauna acasă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

60 − 57 =