Butterfly în timpul iernii în casă

În timpul iernii, toate insectele dorm în crăpăturile scoarței de copaci, în spații subterane și în alte adăposturi. Și fluturii în această privință nu fac excepție. Și este chiar mai surprinzător să întâlniți o frumusețe înaripată într-un moment în care frigul se mișcă pe stradă și zăpada cade. Mulți sunt interesați de ceea ce înseamnă fluturele în casă în timpul iernii și ce semne sunt asociate cu ea.

Butterfly în timpul iernii - un semn bun sau rău?

În primăvara, vara și începutul toamnei, apariția unui fluture în casă este tratată ca un semn bun. Aceste insecte inofensive și frumoase nu au fost niciodată percepute negativ de oameni. Se credea că acesta este sufletul strămoșilor morți, după ce a dobândit un nou aspect. Dar în iarnă un fluture viu este o prostie, o greșeală a naturii. Deci, atitudinea față de ea va fi diferită - atentă sau chiar ostilă. Prin urmare, semnele legate de fluturele care au apărut în casă în timpul iernii ar putea fi bune și rele. Totul depindea de felul în care insecta părea și cum se comporta.

De ce apare un fluture în casă în timpul iernii?

Dacă aveți un fluture în casă în timpul iernii și nu știți ce este, uitați-vă la culoarea sa. Un ochi de păun bogat în roșu, "iarba de lămâie" gălbuie sau un insect cu nuanțe predominant roz-portocalii în culoarea aripilor este un semn bun. Prin urmare, în casa ta va veni prosperitate. Este deosebit de bine dacă fluturele nu încearcă să părăsească apartamentul, nu zboară spre ferestre, ci se află undeva într-un colț sau zboară cu voiaj la oameni. Dacă este vorba de un "stup" sau de un specimen cu aripi albăstrui și verzui, atunci aștept evenimente și știri interesante, de obicei favorabile, înaintea ta. Dacă molia a apărut brusc în casă cu aripi negre, maro sau obișnuit, atunci așteptați necazuri. Un astfel de oaspete neinvitat trebuie trimis în stradă, deschizând cu ușurință fereastra. Și, în orice caz, nu lăsați-l să se așeze pe cineva din gospodărie sau persoana se va îmbolnăvi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 35 = 44