viespi au făcut un cuib de semn

În Rusia au existat întotdeauna multe semne și credințe, dacă o persoană crede în ele, atunci își poate construi viața, ghidată de o experiență unică, dar totuși eficientă a strămoșilor. Semnul că viespi au tras un cuib în apropierea casei, există, de asemenea, în credințe populare. Observând cu atenție aceste insecte, puteți învăța multe despre ceea ce așteaptă în viitorul apropiat locuitorii acestei case.

Un semn despre un cuib de aspen în casă

Dacă aceste insecte au plasat casa lor lângă rama ferestrei, atunci proprietarii vor fi în curând în noroc. Iar norocul este neașteptat și mare. Acesta este modul în care cuibul omniprezent sună pe balcon sau lângă fereastră. Locuitorii apartamentului nu trebuie să ofenseze aceste insecte, deoarece astfel de acțiuni pot sparge norocul. Dacă vrăjile interferează, atunci trebuie să așteptați știrile pline de bucurie și numai după aceea aplicarea unei farmacii spațiale speciale înseamnă să-i forțezi să-și părăsească cuibul.

În cazul în care cuibul de corn este situat în apartament, un semn indică debutul precoce a răcelii și o iarnă lungă. O astfel de informație este utilă acelor persoane care se ocupă de plantații de grădină diferite. Convingerile meteorologice sunt adesea realizate, deci dacă viespi își construiesc cuibul în cameră, merită să începeți să vă pregătiți pentru o iarnă lungă cu înghețuri înghețate și furtuni de zăpadă.

Alte semne despre cuibul de corn

În Rusia sa crezut că fiecare animal și insectă este un simbol al oricărei calități umane. Viespi și albine au simbolizat diligența, prosperitatea și pacea în familie. Aceste insecte trăiesc ca un singur clan, prin urmare, apariția unui cuib de aspen pe locul cabanei este considerată un semn că pacea domnește în familie și se odihnește.

Dacă casa are o tânără și o singură fată sau prieten, apariția bruscă a unui cuib poate prezice o nuntă iminentă. Și pentru un cuplu tânăr căsătorit acest lucru promite deseori apariția copiilor. de asemenea cuib de un semnacest lucru sugerează că fericirea familiei nu este amenințată, iar prosperitatea materială va crește doar.

De ce nu pot arde un cuib de corn?

O persoană care, în felul acesta, scapă de insecte care îl împiedică poate aduce nenorocire asupra lui. În Rusia, era obișnuit să se folosească, dacă este posibil, numai metode umane pentru relocarea de viespi și albine. Se credea că înfuriate de o persoană, pot provoca dificultăți financiare. Prin urmare, dacă cuibul nu interferează, este mai bine să nu o atingeți. De obicei, viespi nu vor atinge o persoană, decât dacă, desigur, nu îi jignește.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 7 =