Vrăjitoarea mi-a spus de ce nu te poți plânge de viață și de a obține succesul și prosperitatea din univers.

În lumea modernă, persoanele care au putere ocultă sunt tratate nu mai puțin frecvent decât terapeuților sau chirurgilor. Ei nu tratează corpul, ci sufletul: restabilește echilibrul energetic în corp, vă permite să învingeți negativul în viață și să reușiți. Dar ce devine cauza principală a apariției eșecurilor, a problemelor de sănătate și a vieții personale? Vrăjitorii experimentați, care au ajutat o mulțime de oameni, știu răspunsul: sunt siguri că toată lumea este de vină pentru problemele lor, pentru că ....aproape toți ne plângem în mod constant despre viață.

Consiliul minunat al vrăjitoarei

sfatul vrăjitorilor

În rețea, puteți găsi multe povestiri cu un sfârșit fericit, în care un magician sau o vrăjitoare vindecă aura unei persoane și o călăuzește pe calea adevărată. Cea mai populară dintre ele este povestea fetiței Dasha, pe care vrăjitoarea a sugerat să o facă față nenorocirilor, oferind o metodă foarte neobișnuită. Femeia la întrebat pe client când a mulțumit Universului pentru ultima oară pentru ceva și nu a cerut o altă cerere. Dasha scoase, spuse ea:

"Cu cât o persoană se plânge mai mult, cu atât energia mai vitală îi lasă".

Vrăjitoarea a sugerat să efectueze un experiment - să nu mai spună celorlalți despre probleme și să-și facă rău pentru ea. Răspunsul entuziastului Dasha despre vizita la președinție se încheie cu povestea că în viața ei exista o armonie completă. Este posibil să uitați cum să vă plângeți și să schimbați lumea în cercul vostru spre bine? Categoric - da, dacă aderă la fiecare din cele 10 reguli și ritualuri de practicare a recunoștinței.

1. Ritualul schimbului de energie cu universul

ritual de schimb de energie cu universul

Cel puțin o dată pe lună trebuie să ridicați o foaie și un stilou pentru a afla ce vă puteți lăuda și mulțumiți puterilor superioare pentru realizările dvs. Nu este dificil să faceți acest lucru: este suficient să compuneți și să listați de 2-3 ori lista cu realizările dvs. cu voce tare. „Am pierdut in greutate“, „am ajutat animalele fără adăpost“, „am consolat prietena ei, după un divorț“ - toate acestea este un motiv de mare pentru a fi mândri de tine și spune datorită forțelor pe care ți-a dat viață.

2. Achiziționarea talismanului

achiziționarea unei mascote

Este întotdeauna util să aveți un lucru cu voi, care vă va aminti mereu că gândurile ar trebui să fie pozitive. De exemplu, un inel, o brățară sau un rozariu, întotdeauna situată într-o geantă sau pe un birou. Împreună cu privirea ei, îți vei aminti că a sosit momentul pentru recunoștința sinceră față de talentele tale.

3. Clasele de creativitate

artele creative

Oricine a creat omenirea, a socotit că fiecare persoană își va dezvolta talentele. Nu renunta la hobby-urile tale doar pentru ca ai crescut. Creierul uman este astfel aranjat încât aspiră simultan la două regimuri - odihnă și activitate creativă. Când pacea triumfa, se ridică nemulțumirea vieții. Cea mai bună modalitate de ao schimba este să faceți un pas spre creativitate. Poate fi considerată aceeași nevoie de bază a corpului ca un vis sau o masă.

4. Familiarizarea cu rădăcinile

familiaritate cu rădăcinile

Fiecare arbore are rădăcinile sale, fără de care ar fi murit. Omul: nu poate fi fericit dacă nu știe cine sunt strămoșii săi. Pentru a construi un viitor frumos, trebuie să fii încrezător în trecutul tău. Cel puțin uneori discutați cu rudele despre cei care au fost strămoșii voștri. Încercați să aflați totul despre ele: cine au fost, ce au realizat și ce le unește cu strănepoșii? Când o persoană înțelege ce minunați oameni i-au dat viață, se simte mai încrezător.

5. Activarea "zonelor de creștere"

activarea zonelor de creștere

Un ritual care funcționează la intersecția dintre psihologie și magie. "Zonele de creștere" sunt acele sfere vitale în care stagnarea a venit de mult și nu sunt planificate schimbări. Vrăjitorii spun că singurul motiv pentru acest lucru este că canalele deschise ale trecutului trag persoana înapoi, fără a-i permite să respire liber și să obțină un echilibru ideal. Pentru a le "închide", trebuie să comunicați cu persoane care au de-a face cu acest domeniu. De exemplu, dacă o fată nu reușește să se căsătorească în nici un fel, ea ar trebui să vorbească sincer cu foștii ei iubiți și să le ceară iertare pentru toate greșelile făcute.

6. Dansul

dans

Dansul este o modalitate de auto-exprimare, care are avantaje față de creativitate, deoarece deschide un canal direct de comunicare cu cosmosul. El dezvoltă abilitatea de a rezista temerilor și complexelor. Și din cele mai vechi timpuri este considerată o practică magică pentru a intra în contact cu "eu" -ul interior.

7. "Îndepărtarea" rândurilor de prieteni

curățarea prietenilor

Vampirii energetici - nu un mit, ci o realitate, doar psihologii, spre deosebire de vrăjitori, îi numesc "oameni toxici". Își suge vitalitatea din mediul înconjurător prin plângeri și plângând constant. Acest "vampir" nu vrea să se schimbe - vrea să te lovească în același abis al eșecului, pe care la lovit.

8. Detoxifierea informațiilor

informatii despre detoxifiere

Creierul uman nu poate percepe informații 24 de ore pe zi. Are nevoie de odihnă, deoarece lucrează chiar și în timpul somnului. Cel puțin o dată pe lună trebuie să organizați o dezintoxicare a informațiilor: într-o zi să refuzați rețelele sociale, să vizionați emisiuni TV și conversații lungi la telefon. Aceasta este o modalitate foarte bună de a mulțumi sistemului nervos pentru rezistența dumneavoastră.

9. Caritate

caritate

A da mulțumiri este "da bine". Atunci când o persoană împărtășește dobândirea cu cei nevoiași, el atrage noroc, noroc, noi emoții pozitive în viața sa. Pentru a vă ajuta, nu cheltuiți neapărat bani: puteți deveni voluntar pentru îngrijirea animalelor sau copiilor grav bolnavi.

10. Deschiderea

sinceritate

Recunostinta ar trebui sa te invete sa observati sansele pe care le ofera viata in sine. În fiecare zi devine mai interesant: există cunoștințe cu oameni noi, perspective de a stăpâni o altă profesie. Toate acestea trebuie să fie bucurat - și apoi Universul va răspunde neapărat la același lucru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 60 = 63